A A A K K K
для людей із порушенням зору
Цуманська громада
Волинська область, Луцький район

Оголошення

Повідомляємо про планові перерви в електропостачанні 18.01.2024 (Цумань)

Повідомляємо про планові перерви в електропостачанні на території ОТГ із зазначенням дати і часу початку перерви, її орієнтовної тривалості та переліком населених пунктів та вулиць, які будуть відключені: 18.01.2024 з 10:00 по 14:00 - Цумань (вул. Грушевського)

09:14 18.01.2024

КОРИСНА ІНФОРМАЦІЯ

Державна служба зайнятості пропонує безкоштовне навчання для УБД та осіб з інвалідністю внаслідок війни. На вибір -  сучасних професій та  освітніх програм! Кабмін запровадив експериментальний проєкт з професійно-технічного навчання учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни в закладах професійної (професійно-технічної) освіти Державної служби зайнятості. Як взяти участь: - обрати професію чи освітню програму із запропонованого переліку https://is.gd/ZHvm7u ; - визначити ЦПТО ДСЗ, у якому плануєте навчатися; - подати заяву онлайн https://edveteran.dcz.gov.ua/ ; - підписати договір та почати навчання. Передбачено: - компенсацію витрат на проїзд, проживання та медичний огляд; - можливість різних форм навчання або їх поєднання; - індивідуальний супровід. Фінансування професійного навчання та пов’язаних із ним витрат під час реалізації експериментального проєкту здійснюватиметься за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

11:00 16.01.2024

Планові перерви в електропостачанні з 13.11.2023 по 15.11.2023

Повідомляємо про планові перерви в електропостачанні на території ОТГ із зазначенням дати і часу початку перерви, її орієнтовної тривалості та переліком населених пунктів та вулиць, які будуть відключені: щодня з 13.11.2023 по 15.11.2023 з 09:00 по 17:00 - Цумань (Стрітенська, Шкільна, Відродження, Хліборобська, Богдана Хмельницького, Бузкова) Просимо з розумінням поставитися до знеструмлень – заходи спрямовані на підвищення надійності електропостачання. Інформацію про час початку та закінчення перерви електроживлення об’єкта споживача у режимі реального часу із зазначенням назв населених пунктів, вулиць, будинків, корпусів тощо та назв перерв (планова, аварійна, застосування графіків обмеження споживачів) оновлюється кожні 30 хвилин на офіційному веб сайті https://energy.volyn.ua у розділі Перерви в електропостачанні/Актуальна інформація про час початку та закінчення перерви електропостачання.

16:31 09.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь