A A A K K K
для людей із порушенням зору
Цуманська громада
Волинська область, Луцький район

Про затвердження Програми матеріально-технічного забезпечення проведення мобілізаційних заходів на території Цуманської об’єднаної територіальної громади у 2019 році

Дата: 05.02.2019 11:31
Кількість переглядів: 348

 

ЦУМАНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

КІВЕРЦІВСЬКОГО РАЙОНУ ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

СЬОМЕ  СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ  ( ПРОЕКТ )

 

---------2019 року № --

             смт Цумань

 

Про затвердження  Програми матеріально-технічного забезпечення

проведення мобілізаційних заходів на території Цуманської об’єднаної територіальної громади у 2019 році

          Відповідно   пункту 22 розділ 1 статті 26 Закону України «Про місцеве

самоврядування в Україні»,  розглянувши Програму матеріально-технічного забезпечення проведення мобілізаційних заходів на території Цуманської об’єднаної територіальної громади у 2019 році, селищна рада 

                                                               ВИРІШИЛА :

  1. Затвердити  Програму матеріально-технічного забезпечення проведення мобілізаційних заходів на території Цуманської об’єднаної територіальної громади у 2019 році.
  2. Контроль за виконанням даного рішення  покласти на постійну  комісію Цуманської селищної ради  з питань бюджету, планування, розвитку підприємництва, управління комунальною власністю ( голова комісії – Філюк Н. Д. )

 

 

Селищний голова                                                                            А. В. Дорошук

 

 

 

 

Фото без опису

 

2.  Визначення проблеми   на розв’язання якої спрямована програма

У зв’язку ускладненням внутрішньополітичної обстановки, втручанням іноземних держав у внутрішні справи України, зростанням соціальної напруги в Україні, захопленням незаконно створеними збройними формуваннями за підтримки військових іноземних підрозділів збройних сил інших країн будівель органів державної влади, аеропортів, суходільних та морських транспортних комунікацій, органів військового управління, військових частин та установ Збройних Сил України на Кримському півострові та східних областях України, виникла нагальна потреба в  посиленні мобілізаційної готовності території об’єднаної територіальної громади, та відповідно з метою підвищення обороноздатності Держави.

З причини недостатнього наповнення та дефіциту державного бюджету виникає потреба у здійсненні додаткового фінансування програми з бюджету територіальної громади та інших джерел, не заборонених законодавством.

 

3.  Визначення мети програми

 

          Метою програми є забезпечення проведення  мобілізаційних заходів Ківерцівським районним військовим комісаріатом, та  проведення заходів  по розшуку та встановлення місця перебування військовослужбовців, які самовільно залишили військові частини Збройних сил України. Для забезпечення проведення вищезазначених заходів необхідно створити  запас-паливно мастильних матеріалів,  придбання канцтоварів та замовлення послуг друкарні.

 

4.  Обґрунтування шляхів і засобів розв’язання проблеми,

обсягів та джерел фінансування, строки виконання програми

Програма передбачає комплексне розв’язання проблем матеріально-технічного забезпечення проведення мобілізаційних заходів на території об’єднаної територіальної громади, здійснення розшукових дій військовослужбовців, які самовільно залишили військові частини Збройних Сил України.

Виконання програми дасть можливість здійснити матеріально-технічне забезпечення Ківерцівського районного військового комісаріату для покращення мобілізаційної готовності об’єднаної територіальної громади та підвищення обороноздатності держави.

Реалізація програми відбуватиметься протягом 2019 року.

Фінансування програми здійснюватиметься за рахунок коштів бюджету Цуманської селищної ради.

 

Орієнтовний обсяг коштів, необхідних для виконання програми, становить 20,3 тис. гривень.

 

              Ресурсне забезпечення програми

 

Обсяг коштів, які пропонується залучити на виконання програми

2019 рік

Усього витрат на виконання програми

Обсяг ресурсів, усього:

20,3 тис. грн

20,3 тис. грн

у тому числі:

 

 

Цуманської селищної ради

 

20,3 тис. грн

20,3 тис. грн

 

5. Перелік завдань і заходів показники програми та результативні

 

          У програмі передбачається здійснити ряд завдань та заходів щодо матеріально-технічного забезпечення  проведення  мобілізаційних завдань та підвищення мобілізаційної готовності району, проведення заходів  по розшуку та встановлення місця перебування військовослужбовців, які самовільно залишили військові частини Збройних сил України, проведення відновлювально-ремонтних робіт автотранспорту ЗСУ

з/п

Заходи з матеріально-технічного забезпечення роти охорони та загонів оборони Ківерцівського районного військового комісаріату, проведення мобілізаційних заходів  та призовних компаній і прописки у районі

Обсяг витрат,

тис. гривень

1.

Закупівля паливно-мастильних матеріалів для проведення мобілізаційних заходів Ківерцівським районним військовим комісаріатом, та підвищення мобілізаційної готовності Цуманської об’єднаної територіальної громади (проведення оповіщення військовозобов’язаних, проведення оповіщення керівників, підприємств, установ, закладів, здійснення доставки військовозобов’язаних до Волинського ОВК та навчальних центрів Збройних сил України та військових частин, здійснення розшукових заходів військовослужбовців, які самовільно залишили військові частини ЗСУ )

12,000

2.

Придбання канцтоварів та замовлення послуг районної друкарні

5,300

3.

Замовлення послуг Укрпошти

3,000

 

Всього

20,300

 

Реалізація заходів програми дасть змогу забезпечити необхідними засобами, майном, послугами, паливно-мастильними матеріалами згідно з потребами для проведення мобілізаційних заходів та підвищення мобілізаційної готовності Цуманської об’єднаної територіальної громади, для становлення місця перебування військовозобов’язаних, які самовільно залишили військові частини ЗСУ.

          Результативним показником ефективності програми є підвищення мобілізаційної готовності Цуманської селищної ради, виконання мобілізаційних завдань та планів покладених на Ківерцівський районний військовий комісаріат.

 

Фото без опису

 

 

 

 

7. Координація та контроль за ходом виконання програми

          Контроль за виконанням програми здійснює Цуманський селищний голова.

          Відповідальними за надання звітних матеріалів про виконання програми Ківерцівський районний військовий комісаріат.

 

    Арендарчук 9-44-67

  Секретар селищної ради                                                     Т. І. Януль


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь