A A A K K K
для людей із порушенням зору
Цуманська громада
Волинська область, Луцький район

Про затвердження Положення про попередню оплату товарів, робіт і послуг, що закуповуються за бюджетні кошти Цуманської селищної ради у 2020 році

Дата: 19.02.2020 11:57
Кількість переглядів: 2912

Фото без опису

ЦУМАНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

КІВЕРЦІВСЬКОГО РАЙОНУ ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

СЬОМЕ  СКЛИКАННЯ

 

РІШЕННЯ

 

______________2020 року № ______

            смт Цумань       

 

 

Про затвердження Положення про попередню

оплату товарів, робіт і послуг,

що закуповуються за бюджетні кошти

Цуманської селищної ради у 2020 році

 

 

Відповідно до ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», постанови Кабінету Міністрів України від 04.12.2019 року №1070 «Деякі питання здійснення  розпорядниками (одержувачами) бюджетних коштів попередньої оплати  товарів робіт та послуг, що закуповуються за бюджетні кошти», селищна рада     

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Затвердити Положення про попередню оплату товарів, робіт і послуг, що закуповуються за бюджетні кошти Цуманської селищної ради у 2020 році (додається).
  2. Покласти контроль за виконанням цього рішення на постійну комісію селищної ради з питань бюджету, фінансів, планування, розвитку підприємництва, управління комунальною власністю.

 

 

 

 

 

Селищний голова                                                            Анатолій ДОРОШУК

 

ЗАТВЕРДЖЕНО

рішенням Цуманської селищної ради

№_______від ________________________

 

Положення про попередню оплату товарів, робіт і послуг, що закуповуються за бюджетні кошти Цуманської селищної ради у 2020 році

 

1. Установити, що Цуманська селищна рада, а також інші розпорядники та одержувачі бюджетних коштів, що включені до мережі, у договорах про закупівлю товарів, робіт і послуг за бюджетні кошти можуть передбачати попередню оплату в разі закупівлі:

  • товарів, робіт і послуг за поточними видатками – на строк не більше трьох місяців у розмірі до 100 відсотків їх вартості включно;
  • товарів, робіт і послуг за капітальними видатками, періодичних видань – на строк не більше 12 місяців у розмірі до 100 відсотків їх вартості включно;
  • товарів, робіт і послуг, що закуповуються за зовнішньоекономічними контрактами (договорами), укладеними на виконання міжнародних зобов’язань; товарів, робіт і послуг, що закуповуються для забезпечення національної безпеки та оборони держави; товарів, робіт і послуг, що закуповуються для забезпечення участі України у міжнародних, національних та всесвітніх виставкових заходах – на строк не більше 24 місяців у розмірі до 100 відсотків їх вартості включно.

2. Попередня оплата в межах строків, визначених в абзацах другому - четвертому пункту 1 цього Положення, може здійснюватись без обмежень кількості платежів, що згідно з договорами про закупівлю передбачається поставити, виконати і надати протягом поточного чи наступного бюджетного періоду.

3. Розмір та строк попередньої оплати, кількість платежів з попередньої оплати в межах строку визначаються розпорядниками (одержувачами) бюджетних коштів в особі керівників, які несуть персональну відповідальність, виходячи із необхідності, що обґрунтовується, зокрема, реальним станом поставки товару, виконання робіт, надання послуг, помісячним розподілом бюджетних асигнувань, сезонністю робіт, циклом виробництва.

4. Розпорядникам (одержувачам) бюджетних коштів забезпечувати заходи щодо виявлення виконавців робіт, постачальників товарів і надавачів послуг, якими порушено умови, щодо попередньої оплати товарів, робіт і послуг, що закуповуються за бюджетні кошти за договорами.

5. Розпорядникам (одержувачам) бюджетних коштів не здійснювати платежі з попередньої оплати виконавцям робіт, постачальникам товарів і надавачам послуг, якими порушено умови договорів щодо  попередньої оплати товарів, робіт і послуг, що закуповуються за бюджетні кошти.

6. Покласти персональну відповідальність на розпорядників (одержувачів) бюджетних коштів в особі керівників за дотримання норм законодавства при здійсненні попередньої оплати товарів, робіт і послуг та контролю термінів її погашення, своєчасного взяття зобов’язань та їх оплати, застосування штрафних санкцій у разі невчасного повернення таких коштів.     

 


Секретар ради                                                                                   Тетяна ЯНУЛЬ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь