A A A K K K
для людей із порушенням зору
Цуманська громада
Волинська область, Луцький район

Про порядок денний тридцять третьої сесії Цуманської селищної ради

Дата: 05.10.2020 15:14
Кількість переглядів: 363

 

                                                       УКРАЇНА

ЦУМАНСЬКА СЕЛИЩНА  РАДА 

КІВЕРЦІВСЬКОГО РАЙОНУ ВОЛИНСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

                                                сьомого скликання

                                                                                                   

                                                   РІШЕННЯ                        ПРОЕКТ

      жовтня  2020 року  №                         

                      Цумань                    

 Про порядок денний тридцять третьої  сесії

 Цуманської селищної ради

 

 

1.Про організацію інклюзивного навчання в ЗЗСО І-ІІІ ступенів с.Берестяне та с.Липне.

 (Інформує Дорошук А.В. – селищний голова).

 2.Про встановлення надбавки за шкідливі умови праці .  

(Інформує Дорошук А.В. – селищний голова).

3.Про затвердження Переліку другого типу об’єктів комунальної власності об’єднаної територіальної громади , що підлягають передачі в оренду без проведення аукціону.   

(Інформує Дорошук А.В. – селищний голова).

4.Про відмову у передачі державного майна у комунальну власність .  

(Інформує Дорошук А.В. – селищний голова).

5.Про затвердження умов оренди майна , включеного до Перелікупершого типу об’єктів комунальної власності об’єднаної територіальної громади , щодо яких прийнято рішення про передачу в оренду на аукціоні .  

(Інформує Дорошук А.В. – селищний голова).

6. Про надання дозволу на списання продуктів харчування .  

(Інформує Дорошук А.В. – селищний голова).

7.Про списання періодичних видань.

(Інформує Дорошук А.В. – селищний голова).

8. Про затвердження Плану розвитку Комунального некомерційного підприємства « Цуманська районна лікарня»  

(Інформує Дорошук А.В. – селищний голова).

 

 

                                           ЗЕМЕЛЬНІ  ПИТАННЯ

(Інформує Григор?єва М.М. – спеціаліст відділу землевпорядкування комунальної власності та екології)

 

  1. Про включення до переліку земельних ділянок призначених для продажу права оренди на земельних торгах у формі аукціону окремими лотами на території Цуманської селищної ради (в с. Липне, с. Городище).
  2. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд гр. Янулю Василю Олександровичу (смт Цумань, вул. Покровська, 8).
  3. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд гр. Круку Юрію Семеновичу (смт Цумань, вул. Незалежності, 16).
  4. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд гр. Мартинюк Євдокії Данилівні (смт Цумань, вул. 8 Березня, 18).
  5. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд гр. Шульгач Марії Миколаївні (смт Цумань, вул. Солов’їна, 5).
  6. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд гр. Метлі Валентині Прокопівні (смт Цумань, вул. Бузкова, 8).
  7. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд гр. Гламазді Надії Василівні (смт Цумань, вул. Покровська, 43).
  8. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд гр. Арендарчуку Володимиру Прокоповичу (смт Цумань, вул. Вербова, 15).
  9. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд гр. Бокій Лесі Іванівні (смт Цумань, вул. Грушевського, 54, кв. 1).
  10. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд гр. Міскевич Мирославі Миколаївні (с. Кадище, вул. Мирна, 25).
  11. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд гр. Гусак Лідії Андріївні (с. Липне, вул. Ветеранів, 52 А).
  12. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд гр. Мацюк Світлані Леонтіївні (с. Городище, вул. Шкільна, 40).
  13. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Случик Галині Олександрівні (смт Цумань, вул. М. Коцюбинського, 14; 0,15 га).
  14. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Маковецькій Марії Дмитрівні (смт Цумань, вул. 1 Травня, 80; 0,0991га).
  15. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Федоришиній Любові Степанівні (смт Цумань, вул. 1 Травня, 99; 0,0857).
  16. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Крикун Тетяні Петрівні (смт Цумань, вул. Н. Депутатів, 24; 0,0879 га).
  17. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Слободянюк Тамарі Анатоліївні (смт Цумань, вул. Зоряна, 48; 0,1184 га).
  18. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Федорчук Тамарі Михайлівні (смт Цумань, вул. Корольова, 20; 0,1221 га).
  19. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Гонтар Тамарі Олексіївні (смт Цумань, вул. Мальовнича, 23; 0,1003 га).
  20. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Літвінцовій Уляні Артемівні (с. Холоневичі, вул. Шевченка, 32; 0,25 га).
  21. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Кубай Олександру Григоровичу (с. Липне, вул. Незалежності, 44; 0,25га).
  22. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Мирончук Надії Василівні (с. Липне, вул. Відродження, 49; 0,25 га).
  23. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельних часток (паїв) в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Онищук Наталії Григорівні (с. Холоневичі).
  24. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельних часток (паїв) в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Лисюку Миколі Федоровичу (с. Липне).
  25. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельних часток (паїв) в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Мацюк Світлані Леонтіївні (с. Городище).
  26. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства (земельні частки-паї) гр. Баранович Тамарі Прокопівні (с. Холоневичі, 0,4397+0,6137).
  27. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства (земельні частки-паї) гр.Мацюк Софії Євтухівні (с. Городище, 0,7990+0,3834+0,4572+0,3418га).
  28. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства (земельні частки-паї) гр. Привиденцю Валентину Яковичу (с. Городище, 0,6335+0,3879+0,3538+0,1985+0,2463).
  29. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства (земельні частки-паї) гр. Васейку Івану Миколайовичу (с. Городище 0,4288+0,8179 га).
  30. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства (земельні частки-паї) гр. Мацюку Валерію Васильовичу (с. Городище, 1,0433+1,1976 га).
  31. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Привиденцю Олександру Дмитровичу (с.Кадище; 0,1524 га).
  32. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Шевчук Софії Григорівні (с. Кадище, 0,1421 га).
  33. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Вітковському Олександру Олександровичу (с. Кадище, 0,1580 га).
  34. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Стець Наталії Степанівні (с. Кадище, 0,1507 га).
  35. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Стець Оксані Миколаївні (с. Кадище, 0,1490 га).
  36. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Чередько Наталії Василівні (с. Кадище, вул. Рудочка; 0,1931 га).
  37. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Шульгачу Івану Петровичу (смт Цумань, вул. Шевченка; 0,15 га).
  38. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Трофимчук Галині Іллівні (с. Сильне, 0,20 га).
  39. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд гр.  Ферко Віталію Юрійовичу (смт Цумань, вул. Стрітенська).
  40. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд гр.  Мітлі Ользі Ігорівні (смт Цумань, вул. Б. Хмельницького).
  41. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського гр.  Войтовичу Олександру Михайловичу (с. Липне).
  42. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського гр.  Дем’янчуку Леоніду Олексійовичу (с. Липне).
  43. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для обслуговування придбаного приміщення гр. Кузьмику Олегу Петровичу (смт Цумань

 

  1. Про внесення змін до рішення Цуманської селищної ради №30-1/49 від 07.05.2020 року.

 

  1. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності (с. Клубочин, господарський двір).

 

  1. Про розірвання договору оренди невитребуваних (нерозподілених) земельних часток (паїв)

 

  1. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) для ведення фермерського господарства (ФГ «Ільчука Григорія Григоровича»).

 

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для продажу права оренди на конкурентних засадах (земельних торгах) в с. Липне по  вул. Незалежності

 

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для продажу права оренди на конкурентних засадах (земельних торгах) в с. Липне по  вул. Шевченка

 

  1. Про передачу в оренду невитребуваних (нерозподілених) земельних часток (паїв), які розташовані за межами с. Берестяне.

 

  1. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва гр. Ольховику Володимиру Володимировичу.

 

  1. Про надання дозволу на передачу невитребуваних земельних часток (паїв) в суборенду (за межами с. Липне).

 

  1. Про надання дозволу на розробку детального плану території земельної ділянки в смт Цумань по вул. Чехова.

 

  1. Різне.

 

 

 

Селищний  голова                                                     Анатолій ДОРОШУК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь