A A A K K K
для людей із порушенням зору
Цуманська громада
Волинська область, Луцький район

Про затвердження Положення про оплату праці, преміювання, надання матеріально допомоги, встановлення надбавок та доплат працівникам Комунального закладу Центр культури, дозвілля та спорту Цуманської селищної ради

Дата: 01.12.2020 15:39
Кількість переглядів: 353

Фото без опису

                                     ЦУМАНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ВОСЬМЕ  СКЛИКАННЯ

 

ПРОЄКТ

   РІШЕННЯ                

 

грудня 2020 року №     

          смт Цумань

 

Про затвердження Положення про оплату праці, преміювання, надання матеріальної допомоги, встановлення надбавок та доплат працівникам  Комунального закладу Центр культури, дозвілля  та спорту Цуманської  селищної ради

 

Відповідно до Законів України  «Про культуру», «Про бібліотеки та бібліотечну справу», «Про оплату праці», Кодексу законів про працю України, наказу Міністерства культури України від 18 жовтня 2005 року № 745 «Про впорядкування умов оплати праці працівників культури на основі Єдиної тарифної сітки», постанови Кабінету Міністрів України  від 09 грудня 2015 р. № 1026 «Питання виплати працівникам державних і комунальних клубних закладів, парків культури та відпочинку, центрів (будинків) народної творчості, центрів культури та дозвілля, інших культурно-освітніх центрів доплати за вислугу років, допомоги для оздоровлення та матеріальної допомоги для вирішення соціально-побутових питань», рішення селищної ради від 10 листопада 2020 року № 35?1/3 «Про створення Центру культури, дозвілля та спорту Цуманської селищної ради», з метою впорядкування умов оплати праці Центру культури, дозвілля та спорту Цуманської селищної ради, керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  селищна рада

                                                   

ВИРІШИЛА:

1.Затвердити Положення про оплату праці, преміювання, надання матеріальної допомоги, встановлення надбавок та доплат працівникам  Комунального закладу Центр культури, дозвілля  та спорту Цуманської  селищної ради (додаток 1).

 2.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань бюджету, фінансів, планування соціально-економічного розвитку,інвестицій та міжнародного співробітництва.

        

 

Селищний голова                                                              Анатолій ДОРОШУК

 

 

 

 

 

 

 

Додаток 1

до рішення Цуманської селищної ради

                                                  від    2020 року №

 

                        ПОЛОЖЕННЯ

про оплату праці, преміювання, надання матеріальної допомоги, встановлення надбавок та доплат працівникам  Комунального закладу Центр культури, дозвілля  та спорту Цуманської  селищної ради

 

І. Загальні положення

1.1. Положення про оплату праці, преміювання, надання матеріальної допомоги, встановлення надбавок та доплат працівникам  Комунального закладу Центр культури, дозвілля  та спорту Цуманської  селищної ради (далі – «Положення») розроблено відповідно до Законів України  «Про культуру», «Про бібліотеки та бібліотечну справу», «Про оплату праці», Кодексу законів про працю України, наказу Міністерства культури України від 18 жовтня 2005 року № 745 «Про впорядкування умов оплати праці працівників культури на основі Єдиної тарифної сітки», постанови Кабінету Міністрів України  від 09 грудня 2015 р. № 1026 «Питання виплати працівникам державних і комунальних клубних закладів, парків культури та відпочинку, центрів (будинків) народної творчості, центрів культури та дозвілля, інших культурно-освітніх центрів доплати за вислугу років, допомоги для оздоровлення та матеріальної допомоги для вирішення соціально-побутових питань», рішення селищної ради від 10.11.2020 року № 35?1/3 «Про створення Центру культури, дозвілля та спорту Цуманської селищної ради», з метою впорядкування умов оплати праці Центру культури, дозвілля та спорту Цуманської селищної ради та з метою стимулювання сумлінного і якісного виконання працівниками Центру своїх посадових обов'язків, ініціативного й творчого підходу до вирішення поставлених завдань, забезпечення належного рівня трудової та виконавської дисципліни.

1.2. Посадові оклади працівників Центру встановлюються відповідно до наказу Міністерства культури України від 18 жовтня 2005 року № 745 «Про впорядкування умов оплати праці працівників культури на основі Єдиної тарифної сітки» та згідно з штатним розписом.

 

ІІ. Преміювання працівників та надання  матеріальної допомоги

2.1. Система преміювання вводиться з метою посилення мотивації до праці працівників з урахуванням особистого внеску кожного члена колективу і зміцнення трудової та виконавчої дисципліни.

2.2. Преміювання працівників Центру проводиться за підсумками роботи за місяць відповідно до їх особистого вкладу в загальні результати роботи, рівня трудової та виконавської дисципліни, інтенсивності праці. 

За підсумками роботи за квартал, півріччя, рік, з нагоди державних і професійних, ювілейних дат, преміювання працівників відбувається згідно наказу директора та/або розпорядження селищного голови  за рахунок економії фонду оплати праці.

2.3. Преміювання директора Центру здійснюється за розпорядженням селищного голови. Преміювання інших працівників Центру здійснюється за наказом директора Центру.

2.4. Виплати премії проводяться одночасно з виплатою заробітної плати за поточний місяць.

2.5. Премія виплачується працівникам за фактично відпрацьований період (не проводиться виплата за час тимчасової непрацездатності, щорічних основних та додаткових, соціальних відпусток, відпусток за власний рахунок, навчальних відпусток та інше).

2.6. Працівники можуть бути позбавлені премії повністю або частково за несвоєчасне та неякісне виконання посадових обов'язків та завдань, передбачених планами роботи, посадовими інструкціями, дорученнями керівництва Центру, порушення трудової і виконавської дисципліни, Правил внутрішнього трудового розпорядку та режиму роботи.

2.7. Працівникам може надаватись матеріальна допомога, у тому числі на оздоровлення, у сумі, що не перевищує середньомісячної заробітної плати працівника  один раз на рік, крім матеріальної допомоги на поховання.

2.8. Допомога для оздоровлення виплачується працівникам при наданні щорічної відпустки у розмірі посадового окладу.

 

 

IІІ. Встановлення надбавок та доплат

3.1. Доплата за вислугу років виплачується керівнику установи та працівникам Центру.

3.2. Доплата за вислугу років установлюється працівникам Центру залежно від стажу роботи в такому розмірі:

 

Стаж роботи

Розмір щомісячної доплати до посадового окладу, відсотків

Понад 3 роки

10

Понад 10 років

20

Понад 20 років

30

 

3.3. Доплата нараховується та виплачується щомісяця за фактично відпрацьований час у межах коштів, передбачених на оплату праці за основним місцем роботи. Особам, які працюють за сумісництвом, доплата не виплачується.

3.4. Надбавка за вислугу років виплачується щомісяця за фактично відпрацьований час за основним місцем роботи.

3.5.  Встановлення надбавки за вислугу років або зміна її розміру проводиться з початку місяця, що настає за місяцем роботи, в якому виникло таке право.

3.6. Працівникам Центру встановлюються інші надбавки та доплати, що передбачені Наказом Міністерства культури України від 18.10.2005 №745 (із змінами) «Про впорядкування умов оплати праці працівників культури на основі Єдиної тарифної сітки».

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь