A A A K K K
для людей із порушенням зору
Цуманська громада
Волинська область, Луцький район

Про оплату праці керівного складу Цуманської селищної ради  на 2021 рік

Дата: 14.12.2020 17:01
Кількість переглядів: 417

ПРОЄКТ

Фото без опису

ЦУМАНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ

 

РІШЕННЯ

грудня 2020 року__№___

     смт. Цумань

 

Про оплату праці керівного складу

Цуманської селищної ради  на 2021 рік

 

         Відповідно до статей 14,15,21 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», Постанови КМУ України від 9 березня 2006 року № 268 «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів» зі змінами, Положення про преміювання працівників селищної ради, інших законодавчих та нормативно-правових актів, селищна рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Встановити, надавати та виплачувати селищному голові Дорошуку Анатолію Васильовичу з 01.01.2021 року до 31.12. 2021 року: надбавку до посадового окладу за високі досягнення у праці в розмірі 50 відсотків з урахуванням доплати за ранг та надбавки за  вислугу років; допомогу для вирішення соціально-побутових питань та допомогу на оздоровлення при наданні щорічної основної відпустки у розмірі, що не перевищує середньомісячної заробітної плати, винагороди та інші виплати; здійснювати преміювання селищного голови , керуючись Положенням про преміювання працівників селищної ради, відповідно до особистого вкладу у загальні результати роботи в межах фонду оплати праці.

2. Встановити, надавати та виплачувати з  01.01.2021 року до 31.12. 2021 року старостам, секретарю селищної ради, заступникам селищного голови, керуючому справами : надбавку до посадового окладу за високі досягнення у праці в розмірі 50 відсотків з урахуванням доплати за ранг та надбавки за  вислугу років; допомогу для вирішення соціально-побутових питань та допомогу на оздоровлення при наданні щорічної основної відпустки у розмірі, що не перевищує середньомісячної заробітної плати, винагороди та інші виплати; здійснювати преміювання, керуючись Положенням про преміювання працівників селищної ради, відповідно до особистого вкладу у загальні результати роботи в межах фонду оплати праці.

3. Рішення Цуманської селищної ради № 2/10 від 14.12.2020 року «Про оплату праці селищного голови, старост, керівництва селищної ради та працівників виконавчих органів селищної ради» визнати таким, що втратило чинність.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань бюджету, фінансів, планування, соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Селищний голова                                    Анатолій ДОРОШУК

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь