A A A K K K
для людей із порушенням зору
Цуманська громада
Волинська область, Луцький район

30 вересня - День усиновлення

Дата: 29.09.2021 15:34
Кількість переглядів: 6880

30 вересня – День усиновлення.

30 вересня – День пам`яті святих мучениць Віри, Надії, Любові та їх матері Софії. І це співпадіння невипадкове, адже приймаючи дитину у свою сім`ю ми даруємо їй родину, любов, віру та надію на щасливе життя.

Усиновлення – це особливий, благородний та складний шлях, це постійна і наполеглива праця. Але заради щастя дітей ми готові долати всі труднощі і перешкоди.

Служба у справах дітей та сім`ї Цуманської селищної ради вітає з Днем усиновлення всіх, хто причетний до цього свята – усиновлювачів, опікунів, піклувальників, прийомних батьків, батьків-вихователів і висловлює щиру подяку тим, хто пройшов цей нелегкий шлях, хто став люблячими і дбайливими батьками, для кого Діти є найголовнішим життєвим орієнтиром, хто здійснив власну мрію бути батьками та тих, хто на шляху до цього важливого рішення.

Бажаємо всім міцного здоров`я, щастя, родинного затишку. Нехай Віра, Надія і Любов завжди будуть у ваших серцях. Хай повняться щасливим дитячим сміхом ваші домівки, ростуть здоровими і успішними ваші діти і дарують вам радість, тепло та впевненість у завтрашньому дні!

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь