A A A K K K
для людей із порушенням зору
Цуманська громада
Волинська область, Луцький район

Про порядок денний десятої сесії Цуманської селищної ради восьмого скликання

Дата: 11.10.2021 10:10
Кількість переглядів: 603

                                   

                                                                                                                                                 

                             ЦУМАНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

                                        ВОСЬМОГО  СКЛИКАННЯ

                                                        РІШЕННЯ 

                                                

    жовтня   2021 року                  смт Цумань                               10/                

Про порядок денний  десятої

сесії  Цуманської  селищної  ради

восьмого скликання

 

 

Відповідно до пункту 14 статті 46 Закону України « Про місцеве

самоврядування в Україні»,селищна рада                        

                                          ВИРІШИЛА:

    Затвердити для розгляду на пленарному засіданні   десятої сесії Цуманської селищної ради восьмого скликання  такий порядок денний :

 

1.Про  зміни до бюджету.

(Інформує Привиденець І.М. – начальник  фінансового відділу)

2. Про затвердження Програми компенсації по пільгових перевезеннях окремих категорій громадян ( мешканців Цуманської ТГ) на залізничному транспорті приміського сполучення на 2021 рік.

 Інформує   – Дорошук А.В. - селищний голова) 

3.Про затвердження додаткового переліку підприємств,установ ,організацій ,що надають соціально важливі послуги населенню.

( Інформує : Філюк С.В.-юрисконсульт селищної ради )

4.Про продовження договору оренди комунального майна без проведення аукціону.

( Інформує : Філюк С.В.- юрисконсульт селищної ради )

5.Про зміну місцезнаходження Центру культури ,дозвілля та спорту Цуманської селищної ради.  

(Інформує   – Дорошук А.В. - селищний голова) 

6.Про внесення змін до фінансового плану Комунального некомерційного підприємства « Цуманська районна лікарня» на 2021 рік.

(Інформує   – Дорошук А.В. - селищний голова) 

7.Про внесення змін до місцевої Програми фінансової підтримки  Комунального некомерційного підприємства « Цуманська районна лікарня» на 2021 рік.

(Інформує   – Дорошук А.В. - селищний голова) 

8. Про зміну місцезнаходження Комунального некомерційного підприємства

« Цуманська районна лікарня»

(Інформує   – Дорошук А.В. - селищний голова) 

9.Про преміювання у 2021 році директора КНП « Цуманська РЛ»

(Інформує   – Дорошук А.В. - селищний голова) 

10.Про затвердження Тарифів на платні послуги з медичного обслуговування ,які надає Комунального некомерційного підприємства « Цуманська районна лікарня» на 2021 рік.

(Інформує   – Дорошук А.В. - селищний голова) 

11.Про звернення до Обласної ради ,щодо недопущення розформування ДП «Цуманське ЛГ»

Інформує   – Дорошук А.В. - селищний голова) 

12.

  1. Про затвердження «Внесення змін до проекту Генерального плану смт Цумань».

 

  1. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність  для ведення особистого селянського господарства громадянам  (с.Карпилівка; круглий лісок; 15,2172 га).

 

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд  гр. Левчуку Святославу Володимировичу  (смт Цумань, вул. М.Коцюбинського, 6; 0,1500 га).
  2. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд  гр. Калькову Ярославу Миколайовичу  (смт Цумань, вул. Героїв Крут, 20; 0,1500 га).
  3. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд  гр. Бобіку Володимиру Павловичу (смт Цумань, вул. Стрітенська, 93; 0,0773 га).
  4. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд  гр. Рожанській Ірині Володимирівні (смт Цумань, вул. Стрітенська 31 ; 0,1375 га).
  5. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд  гр. Януль Валентині Федорівні (смт Цумань , вул.І.Франка, 8А ; 0,1500 га).
  6. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд  гр. Янулю Андрію Юрійовичу  (смт Цумань , вул.Партизанська, 23Б ; 0,1500 га).
  7. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд  гр. Мельник Людмилі Адамівні та Павлюк Олесі Віталіївні   (смт Цумань , вул.Васильєва, 49 ; 0,1500 га).
  8. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд  гр. Літвінцовій Людмилі Вікторівні  (смт Цумань , вул.Бузкова, 20; 0,1218 га).
  9. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд  гр. Мельнику Анатолію Івановичу  (смт Цумань , вул. Михайла Коцюбинського , 12 ; 0,1500 га).
  10. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Білецькому Володимиру Петровичу (смт Цумань , вул. Народних Депутатів, 58А ; 0,1006 га).
  11. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Сосинець Ірині Миколаївні  (смт Цумань , вул. Покровська, 34 ; 0,081 га).
  12. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Ховайло Тетяні Кузьмівні   (смт Цумань , вул. Хліборобська, 2 ; 0,0951 га).
  13. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Мороз Тетяні Іванівні (смт Цумань , вул. Крупської, 2 ; 0,1500 га).
  14. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Бокій Артему Миколайовичу (с.Грем?яче , вул. Грушевського, 47 ; 0,2500 га).
  15. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд  гр. Смалю Дмитру Миколайовичу  (с.Скреготівка , вул. Затишна, 142 ; 0,2500 га).
  16. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд  гр. Кардаш Наталії Станіславівні  (с.Карпилівка , вул. Незалежності, 34 ; 0,2500 га).
  17. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд  гр. Папежуку Андрію Васильовичу  (с.Карпилівка , вул. І.Франка, 35 ; 0,2500 га).
  18. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд  гр. Шевчуку Юрію Степановичу  (с.Липне , вул. Садова, 3 ; 0,2500 га).
  19. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд  гр. Демчуку Олександру Віталійовичу  (с.Липне , вул. 1-го Травня, 50 ; 0,2500 га).
  20. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд  гр. Демчуку Анатолію Павловичу  (с.Липне , вул. Шевченка, 1 ; 0,2435 га).
  21. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд  гр. Громику Олександру Івановичу  (с.Липне , вул. Ветеранів, 8; 0,25 га).
  22. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд  гр. Сороці Юлії Федорівні  (с.Липне , вул. Шкільна, 40; 0,25 га).
  23. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд  гр. Лисюку Олександру Юхимовичу  (с.Липне , вул. Відродження, 55; 0,25 га).
  24. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд  гр. Шевчук Тетяні Вікторівні  (с.Липне , вул. Незалежності, 95; 0,25 га).
  25. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд  гр. Громик Софії Микитівні  (с.Липне , вул. Садова, 25; 0,25 га).
  26. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд  гр. Ройко Леонтію Тимофійовичу  (с.Городище , вул. Перемоги, 24 ; 0,2500 га).
  27. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд  гр. Шниту Сергію Петровичу  (с.Городище , вул. Перемоги, 41 ; 0,2500 га).
  28. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд  гр. Ройко Федору Степановичу   (с.Городище , вул. Вишнева, 19 ; 0,2500 га).
  29. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд  гр. Яковлєву Петру Петровичу та передати в оренду (с.Ромашківка , вул.Шевченка, 11 ; 0,0993 га).

 

  1. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства в розмірі земельної  частки (паю) .

 

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства .

 

  1. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель та споруд гр. Ліннику Максиму Володимировичу (смт Цумань, вул.Грушевського; 0,09 га).

 

  1. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель та споруд гр. Цимбала Наталії Василівні (смт Цумань, вул.Грушевського; 0,15 га).
  2. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель та споруд гр. Лінник Ларисі Борисівні (смт Цумань, вул.Грушевського; 0,09 га).

 

  1. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель та споруд гр. Ганаєву Володимиру Олексійовичу (учас.АТО, смт Цумань; 0,15 га).

 

  1. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Януль Тетяні Іванівні ( смт Цумань, 0,20 га).

 

  1. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Панчук Наталії Миколаївні ( с.Гремяче, 0,30 га).

 

  1. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Джусу Дмитру Васильовичу  (с.Гремяче; 0,65 га).

 

  1. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність  для ведення особистого селянського господарства гр. Шевчуку Віктору Васильовичу (учас.АТО, с.Липне; 2,00 га).

 

  1. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Шульгачу Юрію Сергійовичу (учас.АТО, с.Холоневичі; 2,00 га).
  2. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Гресю Сергію Миколайовичу (учас.АТО, с.Холоневичі; 2,00 га).
  3. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Харчуку Олександру Петровичу (учас.АТО , с.Холоневичі;  2,00 га).
  4. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Случику Івану Вікторовичу  (учас.АТО , с.Холоневичі;  2,00 га).
  5. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Случик Галині Анатоліївні ( с.Холоневичі;  2,00га)
  6. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Орловському Олександру Миколайовичу (учас. АТО, с.Знамирівка; 2,00 га).
  7. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність  для ведення особистого селянського господарства гр. Лебедюк Надії Петрівні ( с.Липне ; 0,45га).
  8. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність  для ведення особистого селянського господарства гр. Переходьку Миколі Адамовичу ( с.Липне ; 0,65га).
  9. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність  для ведення особистого селянського господарства гр. Денисюку Євгенію Миколайовичу (учас.АТО, с.Сильне ; 2,00 га).
  10. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність  для ведення особистого селянського господарства гр. Мельничук Руслан Олександрович (учас.АТО, с.Сильне ; 2,00 га).
  11. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у оренду  для городництва  гр. Войтовичу Миколі Анатолійовичу (с. Липне; 0,60 га).

 

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, будівель і споруд гр. Пастушенку Сергію Юрійовичу (с.Кадище; 0,1384га).
  2. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських  будівель і споруд гр. Шульгач Ганні Сергіївні( с.Кадище;  0,1422га).
  3. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Лучці Віталію Івановичу                                   ( с.Башлики; 0,1676га).
  4. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських  будівель і споруд гр. Федорчуку Юрію Васильовичу                              ( с.Карпилівка; 0,1100га). 
  5. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр.Левчуку Святославу Володимировичу ( смт Цумань; вул.М.Коцюбинського, 0,1906га). 
  6. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Малиш Наталії Володимирівні  (смт Цумань; вул.М.Коцюбинського 0,1490га).
  7. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Шкілю Сергію Васильовичу  ( смт Цумань; 0,1100га). 
  8. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Киричук Нелі Антонівні ( смт Цумань; 0,1251га). 
  9. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Ройку Андрію Миколайовичу ( с.Кадище; 0,3500га). 
  10. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Арендарчук Ользі Вікторівні ( с.Гремяче ; 0,7000га). 
  11. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Арендарчук Ользі Володимирівні ( с.Гремяче ; 0,7000га). 
  12. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Янулю Івану Миколайовичу ( с.Гремяче; 0,1456га).
  13. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Терешковичу Леоніду Васильовичу ( с.Скреготівка; 0,2600га). 
  14. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Галасу Олександру Ярославовичу ( с.Скреготівка; 0,6500га). 
  15. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Лінник Наталії Борисівні ( с.Карпилівка; 0,2229га). 
  16. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Філюку Василю Федоровичу ( с.Городище ; 2,0000га).
  17. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Ройку Федору Степановичу ( с.Городище ; 0,3800га).  
  18. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Морєву Олександру Миколайовичу ( с.Сильне ; 0,1864га).  
  19. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Мельник Марії Іванівні ( с.Липне ; 0,15га).  
  20. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Сороці Юлії Федорівні ( с.Липне ; 0,2544га).
  21. Про затвердження  проекту  землеустрою  щодо  відведення  земельної  ділянки  у  власність  для  ведення  особистого  селянського  господарства гр. Григор’євій Мирославі Миколаївні (с.Дубище; 2,0000 га).
  22. Про затвердження  проекту  землеустрою  щодо  відведення  земельної  ділянки  у  власність  для  ведення  особистого  селянського  господарства гр. Григор’євій Марії Миколаївні (с.Дубище; 1,8037 га).
  23. Про затвердження  проекту  землеустрою  щодо  відведення  земельної  ділянки  у  власність  для  ведення  особистого  селянського  господарства гр. Григор’єву Віктору Валерійовичу (с.Дубище; 2,0000 га).    

 

  1. Про  надання дозволу  на  розробку  детального  плану території земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд   смт Цумань вул.Васильєва (Стрельчук Олеся Станіславівна).
  2. Про  надання дозволу  на  розробку  детального  плану території земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд   с. Яківці (Філюк Микола Анатолійович).

 

  1. Про затвердження детального плану території  житлового будинку обмеженими вулицями Незалежності, Стрітенська в смт Цумань .
  2. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва гр.Смаль Єві Денисівні (с.Скреготівка; 0,6000га).
  3. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва гр.Смаль Миколі Володимировичу (с.Скреготівка; 0,6000га).
  4. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва гр.Піддубному Олександру Анатолійовичу (с.Знамирівка; 0,6000га).

 

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для  будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги гр. Чорненькому Роману Ігоровичу (смт Цумань, вул. Філатова,6; 0,2455 га).
  2. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для  будівництва та обслуговування будівель торгівлі гр.Сорокіну Євгенію Васильовичу (смт Цумань, вул.Шевченка,4Б; 0,1156 га).
  3. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  для розміщення та  експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної,  машинобудівної та іншої промисловості (для обслуговування придбаного приміщення) гр. Мельнику Віктору Васильовичу (с.Кадище, вул.40 річчя Перемоги,36А; 0,7023га).
  4. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  для розміщення та  експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної,  машинобудівної та іншої промисловості (для обслуговування придбаного приміщення) гр.Арендарчук Валентині Микитівні (с.Кадище, вул.40 річчя Перемоги; 0,5000га).
  5. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  для розміщення та  експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної,  машинобудівної та іншої промисловості (для обслуговування придбаного приміщення, колишня льоносушилка) гр.Ройку Ігорю Миколайовичу (с.Сильне, вул.Лесі Українки,50Б; 0,2000га).

 

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  для гаражного будівництва  гр.Арендарчуку Миколі Павловичу (смт Цумань, вул.Путилівська; 0,001га).

 

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у комунальну власність Цуманської селищної ради для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (смт Цумань, вул.Затишна; 0,1000га).

 

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для розміщення та  експлуатації об’єктів і споруд телекомунікацій ПрАТ «ВФ Україна) (с.Липне; 0,0200га).

 

  1. Про внесення змін до рішень Цуманської селищної ради.

 

  1. Про затвердження умов продажу права оренди земельної ділянки площею 11,6171 га на земельних торгах у формі електронного аукціону.
  2. Про затвердження умов продажу права оренди земельної ділянки площею 8,4080 га на земельних торгах у формі електронного аукціону.
  3. Про затвердження умов продажу права оренди земельної ділянки площею 3,8093 га на земельних торгах у формі електронного аукціону.
  4. Про затвердження умов продажу права оренди земельної ділянки площею 16,8386 га на земельних торгах у формі електронного аукціону.
  5. Про затвердження умов продажу права оренди земельної ділянки площею 0,0290 га на земельних торгах у формі електронного аукціону.
  6. Про затвердження умов продажу права оренди земельної ділянки площею 0,1352 га на земельних торгах у формі електронного аукціону.
  7. Про затвердження умов продажу права оренди земельної ділянки площею 0,0932 га на земельних торгах у формі електронного аукціону.

 

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  для продажу права оренди земельних торгах у формі аукціону для будівництва та обслуговування закладів торгівлі (смт Цумань, вул. Васильєва; 0,0380 га).

 

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського  призначення комунальної власності, що пропонується для продажу права оренди земельних торгах у формі аукціону для ведення товарного сільськогосподарського виробництва ( с.Городище, урочище «Дерманка»; 7,8062 га).

 

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського  призначення комунальної власності, що пропонується для продажу права оренди земельних торгах у формі аукціону для ведення товарного сільськогосподарського виробництва ( с.Городище, урочище «Дерманка»; 7,7778 га).

 

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення для ведення товарного сільськогосподарського виробництва для продажу права оренди земельних торгах у формі аукціону ( с.Городище ; урочище «Третє» 0,5000 га).

 

  1. Про виключення земельної ділянки з переліку земельних ділянок призначених для продажу права оренди на земельних торгах у формі аукціону (29,5997).

 

  1. Про надання дозволу на поділ земельної ділянки (21,8298 га).

 

  1. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) із числа невитребуваних (нерозподілених) земельних часток (паїв) (с.Липне, урочище Кизлі ; 30,00 га (рілля), 12,00 га (пасовища), ТОВ « Агростидин»).

 

  1. Про скасування рішення Цуманської селищної ради №8/69 від 09.07.2021 року « Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр..Чечотці Роману Богдановичу».

 

  1. Про внесення  змін в рішення Цуманської селищної ради №8/90 від 09.07.2021 року «Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр.Демчуку Анатолію Трохимовичу» (зміна площі з 0,55 га на 0,65 га)

 

  1. Про припинення  договору оренди  від 23.10.2015 року (Філюк Олександр Васильович, с.Холоневичі, вул.Центральна;0,0045 га).

 

  1. Про внесення змін  в рішення селищної ради №6/161 від 13.04.2021 року «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду гр.Демчук Тетяні Володимирівні» (збільшити термін дії договору на 10 років). 

 

  1. Про внесення змін до рішення селищної ради №5/26 від 16.02.2021 «Про затвердження Комплексної програми розвитку агропромислового комплексу Цуманської селищної ради на 2021 рік».

 

  1. Про розгляд звернень ДП «Цуманське лісове господарство».

 

  1. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність  для ведення особистого селянського господарства гр. Адамчуку Ігорю Івановичу ( с.Ромашківка ; 1,7596 га).

 

  1. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Мельничук Вірі Федорівні (смт Цумань, вул.1-го Травня; 0,05га).

 

  1. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Панасюк Любові Опанасівні  (смт Цумань , вул.Партизанська, 0,18 га).

 

  1. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Арендарчук Аліні Сергіївні  (смт Цумань , вул.Партизанська, 0,15 га).

 

  1. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Мельник Надії Василівні  (с.Кадище; 0,40 га).

 

  1. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність  для ведення особистого селянського господарства гр. Януль Оксані Григорівні  ( с.Городище; 2,00 га).

 

  1. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність  для ведення особистого селянського господарства гр. Мушенку Андрію Ярославовичу (с.Ромашківка; 1,00 га).

 

  1. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Авер’янову Віталію Сергійовичу (с. Кадище, ор. площею 2,0 га).
  2. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Шевчук Ользі Варфоломіївні  (за межами с. Башлики, 0,50 га).

 

  1. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність  для садівництва гр. Чечотці Роману Богдановичу  (смт Цумань,вул..Лугова; 0,12га).

 

  1. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для сінокосіння  гр. Янулю Андрію Юрійовичу  (смт Цумань; 0,40 га).

 

  1. Про передачу в оренду земельної ділянки комунальної власності для обслуговування придбаних приміщень (клуб-їдальня) гр. Фроловій Юлії Володимирівні (вул. Грушевського, 7, 0,075 га).

 

  1. Про надання дозволу на виготовлення технічної  документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) зі зміною цільового призначення.

 

  1. Про надання дозволу на виготовлення проектів із землеустрою щодо відведення земельних ділянок у комунальну власність для розташування місця  знешкодження та утилізації  відходів (під сміттєзвалище).

 

  1. Про передачу в постійне користування земельних ділянок КП «ВУЖКГ Цуманської селищної ради» (9,86 га, 4,17 га).

 

  1. Про надання дозволу на розробку технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу їх у постійне користування КП «ВУЖКГ Цуманської селищної ради» (62,1946 га, 15,8186 га, 13,3136 га).

(Інформує: Григорєва М.М. – нач. відділу землевпорядкування ).

 

Селищний голова                                                                   Анатолій ДОРОШУК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь