A A A K K K
для людей із порушенням зору
Цуманська громада
Волинська область, Луцький район

Про затвердження Порядку відрахування до бюджету Цуманської селищної територіальної громади частини чистого прибутку(доходу) комунальних унітарних підприємств

Дата: 04.05.2022 08:23
Кількість переглядів: 151

Фото без опису

ЦУМАНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

 

ВОСЬМЕ  СКЛИКАННЯ

 

                                                         РІШЕННЯ

   від «____» ______ 2022 р             смт Цумань                                      №_____

 

Про затвердження Порядку відрахування до бюджету Цуманської селищної територіальної громади частини чистого прибутку(доходу) комунальних унітарних підприємств

 

Керуючись п. 29 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до п. 35 ч. 1 ст. 64 Бюджетного кодексу України, враховуючи рекомендації постійної комісії з питань бюджету, фінансів, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва

 від ____ № _____«Про затвердження Порядку відрахування до бюджету Цуманської селищної територіальної громади частини чистого прибутку(доходу) комунальних унітарних підприємств», селищна  рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Затвердити Порядок відрахування до бюджету Цуманської селищної територіальної громади частини чистого прибутку (доходу) комунальних унітарних підприємств (додається).
  2. Керівнику Цуманського ВУЖКГ забезпечити сплату до місцевого бюджету частини чистого прибутку (доходу) згідно із затвердженим цим рішенням Порядком.
  3. Дане рішення набуває чинності з моменту його прийняття.
  4. Контроль за виконанням цього рішення доручити постійній комісії селищної ради з комісії з питань бюджету, фінансів, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва.

 

 

Селищний голова                                                     Анатолій ДОРОШУК

 

 

Додаток до рішення Цуманської селищної ради

                                                                                                  № _____від _________ року

 

ПОРЯДОК

відрахування до бюджету Цуманської селищної територіальної громади частини чистого прибутку (доходу) комунальних унітарних підприємств

 

  1. Згідно з цим Порядком частина чистого прибутку (доходу), що відраховується комунальними унітарними підприємствами та їх об’єднаннями до бюджету територіальної громади за відповідний період, визначається виходячи з обсягу чистого прибутку (доходу), розрахованого згідно з положеннями (стандартами) бухгалтерського обліку, в розмірі 3 відсотки.
  2. Частина чистого прибутку (доходу) сплачується комунальними підприємствами та їх об’єднаннями до бюджету територіальної громади наростаючим підсумком щоквартальної фінансово-господарської діяльності за відповідний період у строк, встановлений для сплати податку на прибуток підприємства.
  3. Частина чистого прибутку (доходу), що підлягає сплаті до бюджету територіальної громади, визначається комунальними унітарними підприємствами та їх об’єднаннями відповідно до форми розрахунку, встановленої Міністерством фінансів України.

Розрахунок частини чистого прибутку (доходу) разом з фінансовою звітністю, складеною відповідно до положень (стандартів) бухгалтерського обліку, подається комунальними унітарними підприємствами та їх об’єднаннями до органів державної податкової служби у строк, передбачений для подання декларації з податку на прибуток підприємств.

  1. Частина чистого прибутку (доходу) зараховується на відповідний рахунок з обліку надходжень до загального фонду бюджету громади, відкритий в органах Державної казначейської служби, відповідно до пункту 35 частини 1 статті 64 Бюджетного кодексу України.

 

 

 

Секретар ради                                                             Тетяна ЯНУЛЬ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь