A A A K K K
для людей із порушенням зору
Цуманська громада
Волинська область, Луцький район

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку,господарських будівель та споруд гр. Мельнику Роману Михайловичу

Дата: 05.06.2019 11:22
Кількість переглядів: 235

Фото без опису

ЦУМАНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

КІВЕРЦІВСЬКОГО РАЙОНУ ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

СЬОМЕ  СКЛИКАННЯ

ПРОЕКТ РІШЕННЯ

Про надання дозволу на  виготовлення

проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку,господарських будівель та споруд гр. Мельнику Роману Михайловичу

 

Розглянувши заяву громадянина Мельника Романа Михайловича щодо надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення  земельної  ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку,господарських будівель та споруд, керуючись ст. 12, 116, 118, 122 Земельного кодексу України  та у відповідності до п.34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», сільська рада вирішила:

  1. Надати дозвіл гр. Мельнику Роману Михайловичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  для будівництва та обслуговування житлового будинку,господарських будівель та споруд в смт.Цумань  Ківерцівського району Волинської області  за рахунок земель комунальної власності  Цуманської селищної ради орієнтовною площею 0,1500 га.
  2. Рекомендувати гр. Мельнику Р.М. замовити в         відповідних організаціях виготовлення проекту землеустрою щодо відведення       земельної ділянки.
  3. Виконувати умови, викладені у висновках землекористувачів, зацікавлених установ, організацій та рішенні селищної ради.
  4.   Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну           депутатську комісію з питань земельних відносин, охорони навколишнього природного середовища та житлово-комунального обслуговування.

 

 

      Селищний  голова :                                             А. В.Дорошук

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь