A A A K K K
для людей із порушенням зору
Цуманська громада
Волинська область, Луцький район

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку,господарських будівель і споруд Сивій Тетяні Євгеніївні

Дата: 01.08.2019 09:18
Кількість переглядів: 182

ЦУМАНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

КІВЕРЦІВСЬКОГО РАЙОНУ ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

СЬОМЕ  СКЛИКАННЯ

 

ПРОЕКТ РІШЕННЯ

            Про затвердження технічної документації із землеустрою

 щодо поділу земельної ділянки для будівництва і обслуговування

житлового будинку,господарських будівель і споруд Сивій Тетяні Євгеніївні

 

   Керуючись ст. 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст.19,22,25,29,30,56 ЗУ «Про землеустрій», ст.ст.12,40,118,120,121,186 Земельного Кодексу України, враховуючи позитивні висновки служб, пропозиції депутатів та членів постійної комісії з питань  земельних відносин, охорони навколишнього середовища та житлово-комунального господарства, витягів  з Державного земельного кадастру від 08.04.2019 року, витягу з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності на житловий будинок від 21.06.2019року сесія Цуманської селищної ради  Ківерцівського  району  Волинської  області

  В И Р І Ш И Л А :

  1. Затвердити, розроблену  ФОП Чернюком М.М.  технічну  документацію  із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в   смт.Цумань вул.. Бузкова,2в  Ківерцівського  району  Волинської  області.

  2. Встановити, що  земельній  ділянці  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд  площею 0,1364га  присвоєно кадастровий номер 0721855700:01:001:2219.

  3. Передати у власність земельну  ділянку для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд площею  0,1364 га, кадастровий номер 0721855700:01:001:2219, яка розташована в смт. Цумань  вул..Бузкова,2в Ківерцівського району  Волинської області гр. Сивій Тетяні Євгеніївні.

  4. Гр.  Сивій Т.Є.  приступити до використання земельних  ділянок за цільовим призначенням після  реєстрації  речового  права  та отримання правовстановлюючого документа на земельні  ділянки.

  5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, охорони навколишнього природного  середовища та житлово-комунального господарства.

 

 Селищний голова:                                                            А.В.Дорошук

 Арендарчук (9-95-42)                                


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь