A A A K K K
для людей із порушенням зору
Цуманська громада
Волинська область, Луцький район

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Ройку Миколі Володимировичу

Дата: 01.08.2019 09:26
Кількість переглядів: 179

ЦУМАНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

КІВЕРЦІВСЬКОГО РАЙОНУ ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

СЬОМЕ  СКЛИКАННЯ

ПРОЕКТ РІШЕННЯ

Про надання дозволу на  виготовлення

проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Ройку

Миколі Володимировичу

  

Розглянувши заяву громадянина Ройка Миколи Володимировича щодо надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення  земельної  ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства, керуючись ст. 12, 116, 118, 122 Земельного кодексу України  та у відповідності до п.34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», сільська рада вирішила:

  1. Надати дозвіл гр.Ройку Миколі Володимировичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  для ведення особистого селянського господарства в с. Городище    Ківерцівського району Волинської області  за рахунок земель комунальної власності  Цуманської селищної ради орієнтовною площею 0,9000 га.
  2. Рекомендувати гр.Ройку М.В. замовити в         відповідних організаціях виготовлення проекту землеустрою щодо відведення       земельної ділянки.
  3. Виконувати умови, викладені у висновках землекористувачів, зацікавлених установ, організацій та рішенні селищної ради.
  4.   Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну           депутатську комісію з питань земельних відносин, охорони навколишнього природного середовища та житлово-комунального обслуговування.

 

 

      Селищний  голова :                                             А. В.Дорошук

          Арендарчук  9 95 42

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь