A A A K K K
для людей із порушенням зору
Цуманська громада
Волинська область, Луцький район

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Ковальчук Галині Іванів

Дата: 07.08.2019 11:57
Кількість переглядів: 188

 

 

ЦУМАНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

КІВЕРЦІВСЬКОГО РАЙОНУ ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

СЬОМЕ  СКЛИКАННЯ

 

ПРОЕКТ РІШЕННЯ

            Про затвердження технічної документації із землеустрою

 щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки

 в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування

житлового будинку, господарських будівель і споруд 

гр. Ковальчук Галині Іванівні

   Керуючись ст. 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст.19,22,25,29,30,56 ЗУ «Про землеустрій», ст.ст.12,40,118,120,121,186 Земельного Кодексу України, враховуючи позитивні висновки служб, пропозиції депутатів та членів постійної комісії з питань  земельних відносин, охорони навколишнього середовища та житлово-комунального господарства, витягу  з Державного земельного кадастру, сесія Цуманської селищної ради  Ківерцівського  району  Волинської  області  

 В И Р І Ш И Л А :

  1. Затвердити, розроблену  ФОП Дорощук Д.В., технічну  документацію  із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,1200 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Ковальчук Галині Іванівні в межах  с.Берестяне   вул.8-го Березня,8  Ківерцівського  району  Волинської  області.

  2. Встановити, що  земельній ділянці площею 0, 1200  га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд присвоєно кадастровий номер 0721880400:01:001:0490.  

  3. Передати у власність земельну ділянку  площею 0,1200га, кадастровий номер 0721880400:01:001:0490, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  розташовану  в с.Берестяне  вул.8-го Березня,8  Ківерцівського району  Волинської області гр.Ковальчук Галині Іванівні.

  4. Гр.Ковальчук Г.І.  приступити до використання земельної ділянки за цільовим призначенням після  реєстрації  речового  права  та отримання правовстановлюючого документа на земельну ділянку.

  5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, охорони навколишнього природного  середовища та житлово-комунального господарства.

 

 Селищний голова:                                                            А.В.Дорошук

 Арендарчук (9-95-42)                                


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь