A A A K K K
для людей із порушенням зору
Цуманська громада
Волинська область, Луцький район

Щодо розробки генерального плану смт Цумань!

Дата: 30.08.2019 10:19
Кількість переглядів: 2080

Відповідно до рішення Цуманської селищної ради №21-1/14 від 06.06.2019 року «Про надання дозволу на внесення змін до генерального плану смт Цумань Ківерцівського району Волинської області», було визначено в установленому законодавством порядку розробника генерального плану селища.

Розробник : ТзОВ «Глорі Плюс», адреса: м. Луцьк, пр. Волі, 11.

Генеральний план населеного пункту є основним видом містобудівної документації на місцевому рівні, призначеної для обґрунтування довгострокової стратегії планування та забудови території населеного пункту.

Генеральний план – це довгострокова стратегія, яка розробляється та затверджується в інтересах територіальної громади з урахуванням державних, громадських та приватних інтересів. Відповідно до чинного законодавства строк дії генерального плану населеного пункту не обмежується. Зміни до генерального плану населеного пункту можуть вноситися не частіше, ніж один раз на п’ять років.

Виконавчий комітет просить територіальну громаду селища прийняти активну участь у підготовці пропозицій, які можуть бути розглянуті ТзОВ «Глорі Плюс» при розробці генерального плану селища.

Всі пропозиції та ідеї будуть опрацьовані та, у разі відповідності їх вимогам чинного законодавства, відображені у містобудівній документації, яка не матиме гриф обмеження доступу, а буде відкритою, доступною та розміщена на офіційному сайті.

Після опрацювання та врахування, у відповідності до ДБН, всіх пропозицій територіальної громади, містобудівна документація підлягає експертизі та проведенні стратегічної екологічної оцінки; відбудуться громадські слухання цієї містобудівної документації, після чого вона буде запропонована до затвердження.

Згідно чинного законодавства пропозиції подаються громадянами у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання, особистим підписом і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил.

Телефон для довідок: 0961993870


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь