A A A K K K
для людей із порушенням зору
Цуманська громада
Волинська область, Луцький район

Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості) з метою передачі в оренду

Дата: 10.01.2020 11:43
Кількість переглядів: 159

 

 

Фото без опису

ЦУМАНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

КІВЕРЦІВСЬКОГО РАЙОНУ ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

СЬОМЕ  СКЛИКАННЯ

 

ПРОЕКТ РІШЕННЯ

            Про затвердження технічної документації із землеустрою

 щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки

 в натурі (на місцевості) з метою передачі в оренду

 

Розглянувши технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) з метою передачі в оренду Цуманському споживчому товариству на території Цуманської селищної ради, у зв’язку з встановленням в натурі меж земельних ділянок, згідно ст.25,30,55 Закону України «Про землеустрій», розділу 7 Прикінцевих та перехідних положень Закону України «Про державний земельний кадастр», Закону України «Про оренду землі», керуючись ст.12, 93, 123, 124, 125, 126, 186 Земельного кодексу України, ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»  селищна рада 

 

В И Р І Ш И Л А :

  1. Затвердити  технічну  документацію  із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0700 га для роздрібної торгівлі та комерційних послуг, яка знаходиться за адресою  вул.Прилісна,4,  с. Знамирівка  Ківерцівського  району  Волинської  області.
  2. Зареєструвати в  комунальну власність Цуманської селищної ради земельну ділянку площею 0,0700га, кадастровий номер 0721887600:02:001:0054, цільове призначення (КВЦПЗ): В. 03.07 Для будівництва та обслуговування будівель торгівлі. Землі житлової та громадської забудови, для роздрібної торгівлі та комерційних послуг.
  3. Передати в оренду земельну  ділянку  площею 0,0700 га, кадастровий номер 0721887600:02:001:0054, для роздрібної торгівлі та комерційних послуг (В.03.07), яка розташована  в с.  Знамирівка по вул.Прилісна,4  Ківерцівського району  Волинської області Цуманському споживчому товаристві.
  4. Встановити  орендну плату за користування земельною ділянкою в розмірі  _____    % від  нормативно-грошової оцінки земельної ділянки.
  5. Доручити селищному голові Дорошуку А.В. укласти договір оренди земельної ділянки з Цуманським СТ.
  6. Зобов’язати Цуманське споживче товариство зареєструвати  договір оренди земельної  ділянки  в  термін передбачений чинним законодавством.

 

 

 

  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з     питань земельних відносин, охорони навколишнього природного  середовища та житлово-комунального господарства.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Селищний голова:                                                            А.В.Дорошук

 Арендарчук (9-95-42)                                


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь