A A A K K K
для людей із порушенням зору
Цуманська громада
Волинська область, Луцький район

 Про порядок денний тридцять першої  сесії  Цуманської селищної ради

Дата: 09.07.2020 14:59
Кількість переглядів: 331

 

                                                       УКРАЇНА

ЦУМАНСЬКА СЕЛИЩНА  РАДА 

КІВЕРЦІВСЬКОГО РАЙОНУ ВОЛИНСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

                                                сьомого скликання

                                                                                                   

                                                   РІШЕННЯ                       ПРОЕКТ

                     2020 року  № 31                        

                      Цумань                    

 Про порядок денний тридцять першої  сесії

 Цуманської селищної ради

                 Відповідно до пункту 14 статті 46 Закону України « Про місцеве

самоврядування в Україні», селищна рада

                                ВИРІШИЛА:

    Затвердити для розгляду на пленарному засіданні тридцять першої  сесії Цуманської селищної ради сьомого скликання  такий порядок денний :

1.  Про   зміни до бюджету на 2020 рік. 

Інформує:Привиденець І.М.-начальник фінансового відділу

2. Про встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно , відмінне від земельної ділянки на території Цуманської селищної ради.

Інформує: Дорошук А.В. – селищний голова

3.Про внесення змін до структури та штатного розпису апарату Цуманської селищної ради.

Інформує: Дорошук А.В. – селищний голова

4. Про затвердження Порядку відшкодування фактичних витрат на копіювання або друк документів , що надаються за запитом на інформацію , розпорядником якої є Цуманська селищна рада.

Інформує: Дорошук А.В. – селищний голова

5. Про зняття з балансу будівлі.

Інформує: Дорошук А.В. – селищний голова

6. Про списання періодичних видань.

Інформує: Дорошук А.В. – селищний голова

7. Про списання підручників і навчальних посібників з фонду закладів освіти.

Інформує: Дорошук А.В. – селищний голова

  8.Про затвердження Положення про платні послуги з медичного обслуговування, Тарифів на платні послуги з медичного обслуговування ,які надає Комунальне некомерційне підприємство « Цуманська районна лікарня»

Інформує: Дорошук А.В. – селищний голова

9.Про внесення змін до фінансового плану Комунального некомерційного підприємства  « Цуманська районна лікарня» на 2020 рік.

Інформує: Дорошук А.В. – селищний голова

10.Про внесення змін до місцевої Програми фінансової підтримки Комунального некомерційного підприємства  « Цуманська районна лікарня» на 2020 рік.

Інформує: Дорошук А.В. – селищний голова

11.Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку на 2021 рік.

12.Про погодження проекту землеустрою щодо встановлення (зміни) меж населеного пункту села Холоневичі Цуманської селищної ради.

13.Про затвердження детального плану території для розміщення  магазину по вул..Незалежності с.Липне  Цуманської селищної ради Ківерцівського району Волинської області.

14.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо відновлення (встановлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд гр..Мовчан Ользі Григорівні. (смт Цумань вул..Горького,13- 0,15га).

15.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо відновлення (встановлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд гр. Гусаку Олександру Миколайовичу (смт Цумань вул..1Травня,76- 0,15га).

 16.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо відновлення (встановлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд гр.Рєзніку Дмитру Сергійовичу (смт Цумань,вул..Шевченка,13-0,15га).

17.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо відновлення (встановлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд гр. Одінцовій Марії Романівні, Одінцову Володимиру Володимировичу, Одінцову Богдану Володимировичу (смт Цумань,вул..Васільєва,11 -0,15га).

18.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо відновлення (встановлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд гр. Шульгач Тетяні Семенівні (смт Цумань, вул..Відродження,17-0,11га).

19.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо відновлення (встановлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд гр. Оліферчуку Григорію Сократійовичу (смт Цумань, вул..Стрітенська,73-0,13га).

20.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо відновлення (встановлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд гр. Літвін Варварі Антонівні (смт Цумань, вул..Шевченка,34 кв.2 – 0,05га).

21.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо відновлення (встановлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд гр. Мельник Галині Олексіївні (смт Цумань, вул.1-го Травня,105 -0,15га).

22.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо відновлення (встановлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд гр. Мельнику Володимиру Михайловичу (с.Липне, вул..Незалежності,70 -0,25га).

23.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо відновлення (встановлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд гр.Лисюку Віктору Савичу (с.Липне, вул.Відродження,51-0,25га).

24.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо відновлення (встановлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд гр.Никонець Зої Макарівні (с.Липне,вул..Незалежності,16-0,25га).

25.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо відновлення (встановлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд гр. Войтовичу Олександру Вікторовичу (с.Липне,вул.40-річчя Перемоги,16-0,25га).

26.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо відновлення (встановлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд гр.Лисюку Василю Федоровичу (с.Липне,вул.1-го Травня,31 -0,25га).

27.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо відновлення (встановлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд орієнтовною площею 0,25га гр.. Морєву Роману Миколайовичу. (с.Сильне).

28.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр.Ройко Ганні Феодосіївні (смт Цумань, вул..Горького,3).

29.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр.Медведю Віктору Андрійовичу (с.Кадище, вул.4- років Перемоги,7).

30.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр.Юскевич Руслані Дмитрівні (с.Кадище,вул..Мирна,9).

31.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр.Назарчуку Юрію Степановичу (с.Берестяне,вул..Зелена,6).

32.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр.Москвич Катерині Василівні (с.Берестяне,вул..Незалежності,11)

33.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр.Шульському Миколі Володимировичу (с.Берестяне,вул..Партизанська,6).

34.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр.Акайомовій  Катерині Василівні (с.Берестяне,вул..Вишнева,54).

35.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр.Папежук Галині Федорівні (с.Берестяне,вул..Перемоги,70).

36.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр.Бичку Віктору Федоровичу (с.Берестяне,вул..Садова,3)

37.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр.Сосинець Ніні Іванівні (с.Холоневичі,вул.Шевченка,9)

38.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр.Ясенчуку Андрію Євтуховичу (с.Холоневичі,вул..Шевченка,11).

39.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр.Громику Віталію Омеляновичу (с.Липне,вул..Шкільна,22).

40.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр.Шевчуку Валентину Васильовичу (с.Липне, вул. Незалежності,24).

41.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Ройку Миколі Федоровичу(с.Сильне, вул. Лесі Українки,7).

42.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Ройку Віктору Кириловичу(с.Сильне,вул..Шкільна,17).

43.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Ройку Віктору Кириловичу (с. Сильне).

44.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельних часток (паїв) в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Сороці Юлії Федорівні (с.Липне)

45.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельних часток (паїв) в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр.Попович Марії Іванівні (с.Липне).

46.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельних часток (паїв) в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Шолотюку Олександру Анатолійовичу (с.Липне).

47.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельних часток (паїв) в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр.Мельник Раїсі Іванівні (с.Липне).

48.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельних часток (паїв) в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр.Демчук Тетяні Григорівні (с.Липне).

49.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельних часток (паїв) в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр.Лебедюк Любові Іванівні (с.Холоневичі).

50.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельних часток (паїв) в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр.Козаку Володимиру Юрійовичу (с.Сильне).

51.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельних часток (паїв) в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр.Ройку Петру Миколайовичу (с.Сильне).

52.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельних часток (паїв) в натурі (на місцевості) в оренду гр. Власику Вадиму Петровичу (с.Липне).

53.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр.Демчук Вірі Трохимівні.

54.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр.Сороці Ніні Павлівні (с.Липне).

55.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр.Демчуку Олександру Олексійовичу (с.Липне).

56.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр.Літвінцову В’ячеславу Анатолійовичу (с.Липне).

57.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр.Півтораку Івану Михайловичу (с.Липне).

58.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр.Вейні Любові Степанівні (с.Липне).

59.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр.Літвінцовій Галині Романівні (с.Липне).

60.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр.Шевчук Марині Дмитрівні (с.Липне).

61.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр.Літвінцовій Надії Михайлівні (с.Липне).

62.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр.Мирончук Надії Василівні (с.Липне).

63.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр.Піддубній Свтлані Іванівні (с.Липне).

64.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр.Семяшко Вірі Андріївні (с.Липне).

65.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр.Сороці Віталію Павловичу (с.Липне).

66.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Громику Юрію Миколайовичу (с.Липне).

67.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Громику Анатолію Івановичу (с.Липне).

68.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр.Громику Валерію Федоровичу (с.Липне).

69.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр.Громику Анатолію Хомичу (с.Липне).

70.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр.Поповичу Андрію Івановичу (с.Липне).

71.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр.Демчуку Миколі Анатолійович     у (с.Липне).

72.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр.Громику Федору Андрійовичу (с.Липне).

73.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр.Клекочко Ніні Михайлівні (с.Липне).

74.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр.Гусак  Раїсі Степанівані (с.Липне).

75.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр.Гусак Неонілі Мефодіївні (с.Липне).

76.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр.Ванджулі Тетяні Сергіївні (с.Сильне).

77.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр.Максимчуку Ярославу Петровичу (с.Сильне).

78.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр.Хвостову Віктору Володимировичу (с.Сильне).

79.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр.Мацюк Лідії Кирилівні (с.Сильне).

80.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр.Палецькій Любові Дмитрівні (с.Сильне).

81.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр.Величку Миколі Івановичу (с.Городище).

82.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр.Морєву Роману Миколайовичу (с.Сильне).

83.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд гр.Громику  Михайлу Анатолійовичу (с.Липне, вул.Прилужна).

84.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку,господарських будівель і споруд гр. Гламазді Олені Євгеніївні (с.Кадище).

85.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку,господарських будівель і споруд гр.Стець Людмилі Сергіївні (с.Кадище).

86.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку,господарських будівель і споруд гр.Ройку Василю Васильовичу (с.Кадище).

87.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку,господарських будівель і споруд гр.Янулю Василю Олександровичу (с.Кадище).

88.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку,господарських будівель і споруд гр.Рабчуну Вадиму Петровичу (с.Кадище).

89.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку,господарських будівель і споруд гр.Томчуку Валерію Миколайовичу (с.Кадище).

90.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку,господарських будівель і споруд гр.Папежук Ірині Вікторівні (с.Кадище)

91.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку,господарських будівель і споруд гр.Шульгачу Олександру Васильовичу (с.Кадище).

92.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку,господарських будівель і споруд гр.Ховайлу Андрію Валерійовичу (с.Кадище).

93.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку,господарських будівель і споруд гр.Круку Ігору Петровичу (с.Кадище).

94.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку,господарських будівель і споруд гр.Чорненькій Катерині Вікторівні (с.Кадище).

95.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку,господарських будівель і споруд гр.Крук Дарині Петрівні (с.Кадище).

96.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку,господарських будівель і споруд гр.Пастущик Ользі Олексіївні (с.Кадище).

97.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку,господарських будівель і споруд гр.Андрієнко Наталії Олександрівні (с.Кадище).

98.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку,господарських будівель і споруд гр.Кузьмик Тетяні Олександрівні (с.Кадище).

99.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку,господарських будівель і споруд гр.Крикун Ользі Олегівні (с.Кадище).

100.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку,господарських будівель і споруд гр.Бучко Наталії Анатоліївні (с.Кадище).

101.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку,господарських будівель і споруд гр.Януль Олені Вініклісівні (с.Кадище).

102.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку,господарських будівель і споруд гр.Янулю Олександру Сергійовичу (с.Кадище).

103.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку,господарських будівель і споруд гр.Пелеху Віктору Анатолійовичу (с.Кадище).

104.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку,господарських будівель і споруд гр.Андрієвській Наталії Володимирівні (с.Кадище).

105.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку,господарських будівель і споруд гр.Арендарчук Ірині Володимирівні (с.Кадище).

106.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку,господарських будівель і споруд гр.Семенюку Юрію Володимировичу (с.Кадище).

107.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку,господарських будівель і споруд гр.Ковш Тетяні Вікторівні (с.Кадище).

108.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку,господарських будівель і споруд гр.Гламазді Олександру Вікторовичу (с.Кадище).

109.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку,господарських будівель і споруд гр.Янулю Максиму Леонідовичу (с.Кадище).

110.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку,господарських будівель і споруд гр.Клецу Ігору Григоровичу (с.Кадище).

111.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку,господарських будівель і споруд гр.Гламазді Віталію Вікторовичу (с.Кадище).

112.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку,господарських будівель і споруд   гр. Назарчуку Олександру Сергійовичу (с.Кадище).

113.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку,господарських будівель і споруд гр.Пастущику Олексію Володимировичу (с.Кадище).

114.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку,господарських будівель і споруд гр.Тарасюк Дарині Олексіїхвні (с.Кадище).

115.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку,господарських будівель і споруд гр.Прожикіну Олександру Євгенійовичу (с.Кадище).

116.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку,господарських будівель і споруд гр.Янулю Павлу Леонідовичу (с.Кадище).

117.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку,господарських будівель і споруд гр.Сосніній Орисі Анатоліївні (с.Кадище).

118.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку,господарських будівель і споруд гр.Свиридюк Ірині Миколаївні (с.Кадище).

119.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку,господарських будівель і споруд гр.Мельнику Андрію Михайловичу (с.Кадище).

120.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку,господарських будівель і споруд гр.Мельнику Роману Михайловичу (с.Кадище).

121.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку,господарських будівель і споруд гр.Крикуну Олександру Петровичу (с.Кадище).

122.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку,господарських будівель і споруд гр.Мілінчуку Сергію Федоровичу (с.Кадище).

123.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку,господарських будівель і споруд гр.Седлярук Олені Григорівні (с.Кадище).

124.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку,господарських будівель і споруд гр.Шолотюк Тамарі Григорівні (с.Кадище).

125.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку,господарських будівель і споруд гр.Лінник Тетяні Юріївні (с.Кадище).

126.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку,господарських будівель і споруд гр.Януль Софії Юріївні (с.Кадище).

127.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку,господарських будівель і споруд гр.Пелех Оксані Миколаївні (с.Кадище).

128.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку,господарських будівель і споруд гр.Мошковській Людмилі Юріївні (с.Кадище).

129.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку,господарських будівель і споруд гр.Шульгач Руслані Степанівні (с.Кадище).

130.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку,господарських будівель і споруд гр.Боровицькій Діні Олександрівні (с.Кадище).

131.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку,господарських будівель і споруд гр.Арендарчуку Роману Миколайовичу (с.Холоневичі вул..Травнева).

132.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку,господарських будівель і споруд гр.Панасюк Людмилі Андріївні (с.Холоневичі,вул..8-го Березня).

133.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр.Шкілю Сергію Олександровичу (смт Цумань, вул..Соснова).

134.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр.Мельнику Володимиру Михайловичу (с.Липне).

137.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр..Нестерчуку Олександру Сергійовичу (с.Сильне).

138.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр..Камець Валентині Леонідівні (с.Сильне).

139.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр..Максимчук Альоні Володимирівні (с.Сильне).

140.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр..Максимчуку Олександру Григоровичу (с.Сильне).

141.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр..Бондару Федору Миколайовичу (с.Сильне).

142.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Мельник Уляні Анатоліївні (с.Сильне)..

143.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0312 га в оренду гр. Демчук Тетяні Володимирівні (смт Цумань, вул..Філатова).

144.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1429 га в оренду гр. Демчук Тетяні Володимирівні (смт Цумань, вул..Філатова).

145.Про внесення змін до Генерального плану с. Кадище.

146. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки (смт Цумань вул..Грушевського,7).

    Інформує: Григорєва М.М.- спеціаліст  І категорії землевпорядник

147.Про затвердження технічної документації щодо поділу земельної ділянки (смт Цумань, вул. Філатова).

148.Про затвердження технічної документації з нормативно грошової оцінки земель сіл Сильне, Городище, Клубочин.

 

 Різне.

 

Селищний голова                                                            Анатолій ДОРОШУК

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь