A A A K K K
для людей із порушенням зору
Цуманська громада
Волинська область, Луцький район

Про організацію інклюзивного навчання в ЗЗСО І-ІІІ ступенів с. Берестяне та ЗЗСО І-ІІІ ступенів с. Холоневичі

Дата: 31.07.2020 11:43
Кількість переглядів: 307

Фото без опису

ЦУМАНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

КІВЕРЦІВСЬКОГО РАЙОНУ ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

СЬОМЕ  СКЛИКАННЯ

 

 ПРОЕКТ РІШЕННЯ

 

  серпня 2020 року №

            смт Цумань

 

Про організацію інклюзивного

навчання в ЗЗСО І-ІІІ ступенів

с. Берестяне та ЗЗСО І-ІІІ ступенів

с. Холоневичі

 

Відповідно ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статей 19, 20, 25 Закону України «Про освіту», постанови Кабінету міністрів України від 15.08.2011 № 872 «Про затвердження Порядку організації інклюзивного навчання у загальноосвітніх навчальних закладах» із змінами внесеними згідно постанови КМУ від 09.08.2017  № 588, з метою забезпечення основного права дитини з особливими освітніми потребами на освіту за місцем проживання, її соціалізацію та інтеграцію в суспільство, селищна рада

ВИРІШИЛА:

 

  1. З 01.09.2020 року організувати інклюзивну форму навчання з особливими освітніми потребами для учня 6-го класу Яковлюка Степана Степановича ЗЗСО І-ІІІ ступенів с. Берестяне.
  2. З 01.09.2020 року організувати інклюзивну форму навчання з особливими освітніми потребами для учня 6-го класу Панасюка Івана Володимировича учня 6-го класу ЗЗСО І-ІІІ ступенів с. Холоневичі.
  3. Ввести в штатний розпис ЗЗСО І-ІІІ ступенів с. Берестяне 1 ставку асистента вчителя для роботи з учнем з особливими освітніми потребами відповідно до Типових штатних нормативів загальноосвітніх навчальних закладів, затверджених наказом Міністерства освіти і науки України від 06.12.2010 р. № 1205, зі змінами, чинними від 27.03.2018 року.
  4. Ввести в штатний розпис ЗЗСО І-ІІІ ступенів с. Холоневичі 1 ставку асистента вчителя для роботи з учнем з особливими освітніми потребами відповідно до Типових штатних нормативів загальноосвітніх навчальних закладів, затверджених наказом Міністерства освіти і науки України від 06.12.2010 р. № 1205, зі змінами, чинними від 27.03.2018 року.
  5. Директору ЗЗСО І-ІІІ ступенів с. Берестяне Слісарчук Ю.П. та директору ЗЗСО І-ІІІ ступенів с. Холоневичі Лебедюку В.В.:
    1. Взяти під особистий контроль організацію, розробку індивідуальної програми розвитку та проведення корекційно-розвиткових занять з учнем, який навчатиметься на інклюзивній формі навчання.
    2. Створити умови для навчання учня з особливими освітніми потребами. 

 

  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань бюджету, фінансів, планування розвитку підприємництва, управління комунальною власністю, постійну комісію з питань освіти, культури та туризму, духовності, охорони здоров’я, материнства, у справах сім’ї, молоді та спорту, соціального захисту населення, начальника фінансового відділу І.М. Привиденець, начальника відділу освіти, молоді та спорту Цуманської селищної ради М.В. Гламазду.

 

 

Селищний голова                                                                Анатолій ДОРОШУК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь