A A A K K K
для людей із порушенням зору
Цуманська громада
Волинська область, Луцький район

Про відмову у затвердженні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Боровицькій Світлані Іванівні.

Дата: 02.11.2020 12:13
Кількість переглядів: 117

Проект

 

ЦУМАНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

КІВЕРЦІВСЬКОГО РАЙОНУ ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

СЬОМЕ СКЛИКАННЯ

 

РІШЕННЯ

 

Про відмову у затвердженні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства

гр. Боровицькій Світлані Іванівні.

 

Розглянувши заяву громадянки Боровицької Свтлани Іванівни  про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність на території  Цуманської селищної ради, за цільовим призначенням «для ведення особистого селянського господарства» (код КВЦПЗ 02.02) та керуючись статтями 143, 144 Конституції України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», п. а статті 12, ст. 83,118,186 Земельного кодексу України, враховуючи лист Волинської ОДА  та суспільні інтереси громади, селищна рада

 

ВИРІШИЛА:

1. Відмовити громадянці Боровицькій Світлані Іванівні у затвердженні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність на території Цуманської селищної ради у смт. Цумань по вул. Авіаконструктора Калініна площею 0,3100 га., за цільовим призначенням «для ведення особистого селянського господарства)» (код КВЦПЗ 02.02).

2.  Контроль за виконанням даного рішення  покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, охорони навколишнього природного середовища та житлово-комунального господарства (голова комісії – Колісник Р.Б.).

 

Селищний голова                                                                      А. В. Дорошук   

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь