A A A K K K
для людей із порушенням зору
Цуманська громада
Волинська область, Луцький район

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Падею Михайлу Івановичу

Дата: 31.12.2020 10:22
Кількість переглядів: 140

 

ЦУМАНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

КІВЕРЦІВСЬКОГО РАЙОНУ ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВОСЬМЕ  СКЛИКАННЯ

 

                                        РІШЕННЯ                                                       Проект

 

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою

щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки

в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування

житлового будинку, господарських будівель і споруд 

гр. Падею  Михайлу  Івановичу.

 

Керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст.19, 22, 25, 29, 30, 56 ЗУ «Про землеустрій», ст.ст.12, 40, 118, 120, 121, 186 Земельного Кодексу України, враховуючи позитивні висновки служб, пропозиції депутатів та членів постійної комісії з питань земельних відносин, охорони навколишнього природного середовища та житлово-комунального господарства, селищна рада

ВИРІШИЛА:

 

1. Затвердити, розроблену ПП ІТЦ «Вектор» Мартинюком Д.М., технічну  документацію  із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,1195га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд громадянину Падею  Михайлу  Івановичу в межах смт.Цумань, вул. Л.Українки,12, Ківерцівського  району  Волинської  області.

2. Встановити, що  земельній ділянці площею 0,1195 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд присвоєно кадастровий номер 0721855700:01:001:2387. 

3. Передати у власність земельну ділянку  площею 0,1195га, кадастровий номер 0721855700:01:001:2387, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд розташовану в смт.Цумань, по вул.Л.Українки,12  Ківерцівського району Волинської області громадянину  Падею  Михайлу  Івановичу.

4. Громадянину  Падею  Михайлу  Івановичу приступити до використання земельної ділянки за цільовим призначенням після  реєстрації  речового  права  та отримання правовстановлюючого документа на земельну ділянку.

  5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою.

 

 

 Селищний голова                                                                               А.В. Дорошук

Арендарчук, 9 43 55                               

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь