A A A K K K
для людей із порушенням зору
Цуманська громада
Волинська область, Луцький район

Про порядок денний сьомої сесії Цуманської селищної ради восьмого скликання із змінами

Дата: 18.05.2021 11:05
Кількість переглядів: 548

                                                            Фото без опису                                                                                     

                             ЦУМАНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

                                        ВОСЬМОГО  СКЛИКАННЯ

                                              ПРОЄКТ- РІШЕННЯ 

                                                

 

              смт Цумань

Про порядок денний  сьомої позачергової

 сесії  Цуманської селищної ради

восьмого скликання

 

 

Відповідно до пункту 14 статті 46 Закону України « Про місцеве

самоврядування в Україні»,селищна рада                        

                                          ВИРІШИЛА:

    Затвердити для розгляду на пленарному засіданні сьомої позачергової сесії Цуманської селищної ради восьмого скликання  такий порядок денний :

1.Про зміни до селищного бюджету.

Інформує Привиденець І.М. – начальник  фінансового відділу)

2.Про затвердження Порядку проведення моніторингу та оцінки якості соціальних виплат.

Інформує: Дорошук А.В. - селищний голова).

3.Про затвердження Методики розрахунку орендної плати за майно, що знаходиться в комунальній власності Цуманської  селищної територіальної громади.

Інформує: Дорошук А.В. - селищний голова).

4.Про внесення змін до місцевої Програми фінансової Підтримки Комунального некомерційного підприємства « Цуманська районна лікарня»

Інформує: Дорошук А.В. - селищний голова).

5.Про вилучення документів з бібліотечних фондів.

Інформує: Дорошук А.В. - селищний голова).

6.Про дострокове припинення повноважень депутата Цуманської селищної ради Калітки Дмитра Анатолійовича.

Інформує: Дорошук А.В. - селищний голова).

 

7. Земельні питання

  1. Про надання дозволу на розробку  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд  гр.Януль Валентині Федорівні  (смт Цумань, вул. І. Франка, 8А).
  2. Про надання дозволу на розробку  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд  гр. Ховайлу Леоніду Васильовичу  (смт Цумань, вул.1-го Травня, 73).
  3. Про надання дозволу на розробку  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд  гр.Громику Олександру Івановичу ( с.Липне вул.Ветеранів,8).
  4. Про надання дозволу на розробку  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд  гр. Демчуку Анатолію Павловичу ( с.Липне вул.Шевченка,1).
  5. Про надання дозволу на розробку  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд  гр. Шевчуку Юрію Степановичу (с.Липне  вул.Садова,3).
  6. Про надання дозволу на розробку  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд  гр.Демчуку Олександру Віталійовичу (с.Липне, вул.1-го Травня, 50).
  7. Про надання дозволу на розробку  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд  гр.Вачевському Василю Сергійовичу (с.Грем'яче, вул.Миру, 1).
  8. Про надання дозволу на розробку  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд  гр.Філюку Андрію Васильовичу (с.Сильне, вул..Шкільна, 5).
  9. Про надання дозволу на розробку  технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд  гр. Ходорчук Катерині Іванівні (с. Берестяне, вул. , 5).
  10. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд  гр. Агановському Андрію Володимировичу  (смт Цумань , вул.Вербова, 2 ; 0,1500 га).
  11. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд  гр. Денисюку Ярославу Васильовичу(смт Цумань, вул.Коцюбинського, 10 ; 0,1500 га).
  12. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд  гр. Філюк Олександрі Володимирівні (смт Цумань, вул.Вербова, 6 ; 0,1500 га).
  13. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд  гр. Клименко Світлані Олександрівні  (смт Цумань , вул. Б.Хмельницького, 22А ; 0,0891 га).
  14. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд  гр. Тимчуку Ростиславу Олександровичу (смт Цумань , вул. Б.Хмельницького, 18 ; 0,0850 га).
  15. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд  гр. Денисюку Олександру Миколайовичу та  Денисюк Тамарі Григорівні  (с.Грем’яче , вул.Перемоги, 8 ; 0,2500 га).
  16. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд  гр. Громику Леоніду Івановичу (с.Липне , вул. Шевченка, 33 ; 0,2500 га).
  17. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Громику Андрію Олександровичу (с.Липне , вул. Шевченка, 6 ; 0,2500 га).
  18. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд  гр. Мацюк Світлані Леонідівні  (с. Городище, вул. Шкільна, 40 ; 0,2500 га).
  19. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд  гр. Случик Ганні Сидорівні  (с.Холоневичі , вул. Молодіжна , 16 ; 0,2500 га).
  20. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд  гр. Піддубній  Анні  Григорівні (с.Холоневичі , вул. Центральна , 44 ; 0,2500 га).
  21. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд  гр. Панасюк Галині Іванівні (с.Холоневичі , вул. Молодіжна , 10 ; 0,2095 га).
  22. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд  гр. Приймак Валентині Миколаївні (с.Холоневичі , вул. Центральна , 17А; 0,2155 га).
  23. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд  гр. Мельниковій Світлані Олександрівні  (с.Берестяне , вул. Перемоги, 11; 0,2397 га).
  24. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства в розмірі земельної  частки (паю)  гр.Демчуку Віктору Прокоповичу (с.Липне).
  25. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства в розмірі земельної  частки (паю)  гр.Піддубній Любові Адамівні  (с.Липне).
  26. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства в розмірі земельної  частки (паю)  гр.Козаку Андрію Федоровичу (с.Сильне).
  27. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства в розмірі земельної  частки (паю)  гр.Ройко Тарасу Миколайовичу та Пушкар Тамарі Миколаївні  (с.Сильне).
  28. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства в розмірі земельної  частки (паю)  гр.Ничипорчуку Сергію Федоровичу (с.Берестяне).
  29. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства в розмірі земельної  частки (паю)  гр.Мацюку Олександру Петровичу (с.Городище).
  30. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства в розмірі земельної  частки (паю)  гр.Цимбалюку Ярославу Павловичу (с.Городище).
  31. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Попович Марії Іванівні (с.Липне, 0,4377 га +0,7388 га).
  32. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Переходько Надії Григорівні (с.Липне, 0,4362 га +0,7644 га).
  33. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Сороці Юлії Федорівні (с.Липне, 0,6164 га +0,9228 га).
  34. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Мельник Раїси Іванівні (с.Липне, 1,0837 га +0,6988 га).
  35. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо
  36. встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Гусак Любові Павлівні (с.Липне, 0,9448 га +0,4642 га).
  37. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Громик Ользі Василівні (с.Липне, 0,6033 га +0,7919 га).
  38. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Гусаку Петру Адамовичу  (с.Липне, 1,0235 га +0,5248  га).
  39. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Поповичу Олександру Адамовичу (с.Липне, 0,8653 га +0,8241  га).
  40. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Шевчуку Сергію Олександровичу   (с.Липне, 0,9949 га +0,5248  га).
  41. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Момоту  Віталію Івановичу  (с.Липне, 0,9561 га +0,5248  га).
  42. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Мельнику Ігорю Степановичу (с.Липне, 0,7919 га +0,8097  га).
  43. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Чепелі Василю Григоровичу (с.Липне, 0,7628 га +0,6955  га).
  44. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Громик Любові Павлівні  (с.Липне, 1,0166 га +0,7041  га).
  45. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Громик Раїсі Миколаївні  (с.Липне, 0,8847 га +0,5010  га).
  46. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Бондарець Ніні Іванівні (с.Липне, 0,5336 га +1,1860  га).
  47. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Громик  Марії Петрівні (с.Липне, 0,5321 га +1,3645  га).
  48. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Случику Петру Феодосійовичу  (с.Липне, 0,8416 га +0,8011  га).
  49. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Шолотюку Олександру Анатолійовичу  (с.Липне, 0,6715 га +1,0308  га).
  50. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Мазнюк Ганні Улянівні (с.Липне, 0,7563 га +0,8210  га).
  51. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Лисюку Миколі Федоровичу (с.Липне, 0,9002 га +0,8208  га +0,9117  +0,7975  ).
  52. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Гусаку Юрію Олексійовичу (с.Липне, 0,5248 га +0,9013  га   ).
  53. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Шевчук Марині Дмитрівні (с.Липне, 0,4421 га +0,9597  га ).
  54. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Демчук Тетяні Григорівні (с.Липне, 0,8033 га +0,7879  га   ).
  55. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Гусаку  Володимиру Адамовичу (с.Липне, 0,9453 га +0,8241  га   ).
  56. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Шевчук Лідії Іванівні (с.Липне, 0,5757 га +1,2486  га   ).
  57. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Сороці Віталію Павловичу (с.Липне, 0,8789 га +0,6994  га   ).
  58. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Сороці Ніні Павлівні (с.Липне, 0,6945 га +0,9647  га   ).
  59. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Третяк  Надії Федорівні (с.Липне, 1,0235 га +0,8208  га   ).
  60. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Переходьку  Юрію Івановичу (с.Липне, 0,8530 га +0,8097  га   ).
  61. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Случику Олександру Анатолійовичу  (с.Липне, 0,6930 га +0,9299 га   ).
  62. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Переходько Нонні Юстинівні (с.Липне, 1,2131 га +0,8011  га   ).
  63. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Гусак Раїсі Сергіївні (с.Липне, 0,5261 га +0,7919  га   ).
  64. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Богуцькій Євгенії Захарівні (с.Клубочин, 0,9130 га +2,1715  га).
  65. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Цуманцю Олександру Миколайовичу (с. Ромашківка, 0,9874 га +1,0056  га).
  66. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель та споруд гр. Міцевичу Петру Адамовичу (с.Липне; 0,25га).
  67. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель та споруд гр. Федорчуку Юрію Васильовичу. (с.Карпилівка; 0,1290 га).
  68. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель та споруд гр. Арендарчук Аліні Сергіївні (смт Цумань, вул..Партизанська; 0,0800га).
  69. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель та споруд гр. Цуманець Олені Олександрівні (с. Дубище, вул. Незалежності; 0,2500га).
  70. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель та споруд гр. Косинець Миколі Леонідовичу  (с.Ромашківка ; 0,25га).
  71. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Агановському Андрію Володимировичу (смт Цумань, вул.Вербова,2; 0,20га).
  72. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Янулю Якову  Павловичу (смт Цумань ,вул.Вербова,14; 0,20га).
  73. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Тарасюк Тетяні Вікторівні  (смт Цумань, вул.Польова,1; 0,09га).
  74. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність  для ведення особистого селянського господарства гр. Мельник Марії Іванівні ( с.Липне; 0,15га).
  75. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність  для ведення особистого селянського господарства гр. Мельнику Руслану Андрійовичу ( с.Липне; 1,20га).
  76. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність  для ведення особистого селянського господарства гр. Хвостовій Марії Михайлівні  ( с.Сильне; 0,5 га).
  77. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність  для ведення особистого селянського господарства гр. Чечотці Назару Богдановичу ( уч.АТО, с.Сильне; 2,00га).
  78. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність  для ведення особистого селянського господарства гр. Савчуку Роману Васильовичу  ( с.Сильне; 0,30га).
  79. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність  для ведення особистого селянського господарства гр. Мацюк Галині Леонідівні  ( с.Городище; 0,45га).
  80. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність  для ведення особистого селянського господарства гр. Мацюк Світлані Леонтіївні  ( с.Городище; 0,19га).
  81. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність  для ведення особистого селянського господарства гр. Лінник Наталії  Борисівні  ( с.Карпилівка; 0,25га).
  82. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Шмигельській Наталії Іванівні (с. Городище, 0,40 га).
  83. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність  для ведення особистого селянського господарства гр. Мельнику Максиму Васильовичу  ( с.Башлики; 0,12га).
  84. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність  для ведення особистого селянського господарства гр. Назарчуку Михайлу Миколайовичу (с.Берестяне; 2,00 га).
  85. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність  для ведення особистого селянського господарства гр. Романюк Зоряні Анатоліївні  ( с.Грем’яче; 0,10га).
  86. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських  будівель і споруд гр. Вишневській Василині Тарасівні  (смт Цумань; 0,1477 га).
  87. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських  будівель і споруд гр. Клименку Юрію Вікторовичу  (смт Цумань, вул. Стрітенська; 0,1300 га).
  88. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських  будівель і споруд гр.Коченюк Олені Володимирівні  (с.Кадище; 0,1454 га).
  89. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських  будівель і споруд гр.Тягару  В’ячеславу Петровичу  (с.Кадище; 0,1475 га).
  90. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських  будівель і споруд гр. Білецькій Наталії Володимирівні  (с.Кадище; 0,1489 га).
  91. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських  будівель і споруд гр. Стець Юлії Миколаївні  (с.Кадище; 0,1577 га).
  92. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських  будівель і споруд гр.Ройко Миколі Васильовичу  (с.Кадище; 0,2500 га).
  93. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських  будівель і споруд гр.Денисюку Олександру Геннадійовичу (с.Карпилівка; 01800 га).
  94. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських  будівель і споруд гр.Арендарчук Світлані Михайлівні (с.Холоневичі;  0,2380 га).
  95. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських  будівель і споруд гр. Лупало Сергію Анатолійовичу (с.Берестяне;  0,2500 га).
  96. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських  будівель і споруд гр.Чабану Віталію Анатолійовичу (с.Липне, вул.Шевченка; 0,2500 га).
  97. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських  будівель і споруд гр.Попович Ірині Валеріївні (с.Липне, вул.Прилужна; 0,2500 га).
  98. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Папежуку Михайлу Анатолійовичу  ( с.Карпилівка; 1,0000 га).
  99. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Войтовичу Олександру Михайлдовичу  ( с.Липне; 0,4672 га).
  100. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Кальчені Юрію Володимировичу  ( с.Гремяче; 0,4800 га).
  101. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Гламазді Надії Володимирівні ( с.Ромашківка; 0,0920 га).
  102. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва  гр. Піддубному Олександру Анатолійовичу  (с.Знамирівка; 2,50га).
  103. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для обслуговування придбаного приміщення (корівника) гр. Назарчуку Олександру Миколайовичу  (с.Берестяне; 0,80 га).
  104. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для іншого сільськогосподарського призначення (для обслуговування придбаного приміщення (лазні) гр.Мельник Раїсі Іванівні (с.Липне; вул.. Ветеранів, 8А ;0,3000 га).
  105. Про внесення змін до рішення Цуманської селищної ради №2/133 від 14.12.2020року «Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Громику Андрію Анатолійовичу».
  106. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її в оренду гр. Дубу Володимиру Прокоповичу. (смт Цумань, вул. Шевченка, 4А; 0,0330га).
  107. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки , що є у власності згідно Витягу з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності від 27.11.2020року за №234493718 гр. Берестюку Андрію Артемовичу для будівництва та обслуговування жилого будинку господарських будівель та споруд (присадибна ділянка)  (с.Башлики, вул.40 річчя Перемоги,79.
  108. Про надання дозволу на  розробку  детального  плану території земельної ділянки в смт Цумань по вул. Шевченка (маг. Гірка).
  109. Про надання дозволу на  розробку  детального  плану території земельної ділянки в смт Цумань, пл..А.Драганова  (гр. Кузьмик Юрій Миколайович;  0,05 га)
  110. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель с. Холоневичі
  111. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею 1,2921 державної власності із земель водного фонду для рибогосподарських потреб.
  112. Про продовження строку дії договору оренди (гр. Ховайло Оксана Володимирівна, вул. Шкільна, вул. Б. Хмельницького).
  113. Про надання дозволу на поділ земельної ділянки (урочище Затишшя).
  114. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Філюку Василю Федоровичу (с. Городище).
  115. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Ройко Миколі Васильовичу ( с.Кадище; 0,5500 га).
  116. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва гр. Смаль Єві Денисівні (с. Скреготівка, 0,7 га).
  117. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва гр. Смалю Миколі Володимировичу (с. Скреготівка, 0,7 га).
  118. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Галасу Олександру Ярославовичу (с. Скреготівка, 0,65 га).

 

 

Селищний голова                                                           Анатолій ДОРОШУК   

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь