A A A K K K
для людей із порушенням зору
Цуманська громада
Волинська область, Луцький район

Про порядок денний восьмої сесії Цуманської селищної ради восьмого скликання

Дата: 29.06.2021 17:10
Кількість переглядів: 629

                            

                                                            Фото без опису                                                                                     

                             ЦУМАНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

                                        ВОСЬМОГО  СКЛИКАННЯ

                                              ПРОЄКТ- РІШЕННЯ 

                                                

              смт Цумань

Про порядок денний  восьмої

сесії  Цуманської  селищної  ради

восьмого скликання

 

 

Відповідно до пункту 14 статті 46 Закону України « Про місцеве

самоврядування в Україні»,селищна рада                        

                                          ВИРІШИЛА:

    Затвердити для розгляду на пленарному засіданні восьмої   сесії Цуманської селищної ради восьмого скликання  такий порядок денний :

1.Про передачу у спільну власність територіальних громад сіл,селищ,міст області приміщень водолікувального і термального корпусів та матеріальних активів,створених за результатами реалізації проекту РВU/0484/11 « Розвиток співробітництва в галузі санаторно- курортного туризму на польсько- українському прикордонні» на баланс комунального підприємства «Санаторій матері і дитини  « Пролісок»

Інформує Дорошук А.В. –селищний голова)

2.Про зміни до селищного бюджету.

(Інформує Привиденець І.М. – начальник  фінансового відділу)

3.Про встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно  відмінне від земельної ділянки на території Цуманської територіальної громади.

(Інформує Дорошук А.В. –селищний голова)

4.Про розробку Стратегії розвитку Цуманської територіальної громади

(Інформує Дорошук А.В. –селищний голова)

5.Про створення комісії з питань ТЕБ та НС та затвердження Положення про неї.

(Інформує Дорошук А.В. –селищний голова)

6.Про утворення Молодіжної ради при Цуманській селищній  раді.

(Інформує Дорошук А.В. –селищний голова)

 

7.Про включення нурухомого майна до Переліку першого типу об’єктів комунальної власності Цуманської селищної територіальної громади ,щодо яких прийнято рішення про передачу в оренду на аукціоні,затвердження  умов оренди та оголошення аукціонів.

(Інформує Дорошук А.В. –селищний голова

8.Про затвердження Положення переліку та вартості платних соціальних послуг Центру надання соціальних послуг Цуманської селищної ради

( Інформує : Грицай Т.Ю.- начальник центру)

9 .Про списання підручників і навчальних посібників з фонду закладів освіти Цуманської ТГ.

(Інформує:Гламазда М.В.-начальник   відділу освіти, молоді та спорту Цуманської ТГ)

10.Про перейменування закладів освіти Цуманської селищної ради.

(Інформує:Гламазда М.В.-начальник   відділу освіти, молоді та спорту Цуманської ТГ)

                                          

                            ЗЕМЕЛЬНІ  ПИТАННЯ

(Інформує: Григор’єва М.М. -начальник відділу землевпорядкування

                  комунальної власності та екології).

 

  1. Про встановлення туристичного збору на території Цуманської селищної ради Волинської області.
  2. Про  встановлення ставок та пільг зі сплати земельного податку на території Цуманської селищної ради на 2022 рік.  
  3. Про затвердження проекту «Внесення змін до Генерального плану смт Цумань».
  4. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд  та передачу її в оренду гр. Сивому Юрію Михайловичу (смт Цумань, вул. Горького, 5).
  5. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд  гр. Агановському Андрію Володимировичу  (смт Цумань, вул. Вербова, 2; 0,1500 га).
  6. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд  гр. Шевчуку Роману Васильовичу (смт Цумань, вул. Народних Депутатів, 55; 0,1088 га).
  7. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд  гр. Шевчук Надії Віталіївні (смт Цумань, вул. Лісна, 1 ; 0,1500 га).
  8. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд  гр. Арендарчук Наталії Георгіївні  (смт Цумань , вул.Покровська, 5А ; 0,0796 га).
  9. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд  гр. Петрицькому Анатолію Костянтиновичу  (смт Цумань , вул. Незалежності, 9 ; 0,1500 га).
  10. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд  гр. Бокій Лесі Іванівні (смт Цумань , вул. Грушевського, 54. кв.1 ; 0,0828 га).
  11. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд  гр. Лисюку Івану Ярославовичу  (с.Липне , вул.Ветеранів, 7; 0,2500 га).
  12. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд  гр. Мельнику Віталію Миколайовичу  (с.Липне , вул. Прилужна, 21 ; 0,2500 га).
  13. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Гусак Лідії Андріївні (с.Липне , вул. Ветеранів, 52А ; 0,2500 га).
  14. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Стрельчук Євфросинії Тимофіївні (с.Липне , вул. 1-го Травня, 5 ; 0,2500 га).
  15. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Войтовичу Володимиру Степановичу (с.Липне , вул. Незалежності, 39 ; 0,2419 га).
  16. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Радіону Роману Васильовичу (с.Карпилівка , вул. Незалежності, 70 ; 0,10 га).
  17. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Свіргуну Леоніду Степановичу (с.Карпилівка, вул. Шевченка, 5 ; 0,25 га).
  18. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд  гр. Мельник Наталії Петрівні  (с.Дубище , вул. Незалежності, 81 ; 0,2500 га).
  19. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства в розмірі земельної  частки (паю)  гр.Палецькій Агаті Федорівні (с.Сильне).
  20. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства в розмірі земельної  частки (паю)  гр.Савчуку Віктору Яковичу  (с.Клубочин).
  21. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства в розмірі земельної  частки (паю)  гр.Анопко Світлані Петрівні (с.Берестяне).
  22. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства в розмірі земельної  частки (паю)  гр.Шульгачу  Сергію Калениковичу  (с.Берестяне).
  23. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства в розмірі земельної  частки (паю)  гр. Чернишову Петру Олександровичу  (с.Берестяне).
  24. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства в розмірі земельної  частки (паю)  гр. Приймак Катерині Володимирівні  (с.Берестяне).
  25. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства в розмірі земельної  частки (паю)  гр. Войтовичу Володимиру Степановичу (с.Липне).
  26. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства в розмірі земельної  частки (паю)  гр. Переходьку Андрію Григоровичу (с.Липне).
  27. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства в розмірі земельної  частки (паю)  гр. Бржезицькій Людмилі Сергіївні (с.Грем'яче).
  28. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Лебедюк Надії Антонівні с.Липне, 0,8680 га +0,9323 га).
  29. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Стрельчук Євфросинії Тимофіївні (с.Липне, 0,9893 га +0,5288 га).
  30. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Демчук Уляні Гнатівні (с.Липне, 0,6821 га +1,0246 га).
  31. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Третяку Віталію Феодосійовичу (с.Липне, 0,8209 га +1,0235 га).
  32. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Переходько Тамарі Іванівні (с.Липне, 0,7983 га +0,4371 га).
  33. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Случик Людмилі Андріївні (с.Липне, 0,4806 га +0,9264 га).
  34. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Гамулі Ірині Степанівні (с.Липне, 0,8914 га +0,5248 га).
  35. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Демчук Людмилі Адамівні (с.Липне, 0,9791 га +0,5222 га).
  36. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Демчуку Петру Івановичу (с.Липне, 0,7497 га +0,9886 га).
  37. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Мельнику Анатолію Федоровичу  (с.Холоневичі, 0,4395 га +0,6306  га).
  38. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Федоришину  Сергію Володимировичу  (с.Холоневичі, 0,7872 га +0,5030 га + 0,5011 га).
  39. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Федоришиній Галині Миколаївні   (с.Холоневичі, 0,4822 га +0,7873 га +0,3541  га).
  40. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Федоришиній Марії Андріївні (с.Холоневичі, 0,5793 га +0,7871+ 0,3541 га).
  41. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Шкіль Ганні Іванівні (с.Берестяне, 0,6673 га +0,3557 + 0,3343 + 0,1513  га).
  42. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Стригун Тетяні Миколаївні (с.Берестяне, 1,1839 га +0,8282 га +0,3480 га + 0,3315  га + 0,2954 га + 0,2807 га + 0,1951 га + 0,1508 га).
  43. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Величку Олексію Олексійовичу (с.Городище, 1,2469 га +0,5349  га).
  44. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Шнит Христині Артемівні (с.Городище, 0,5431 га +0,1468  га + 0,5106 га + 0,6318 га + 0,2675 га).
  45. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Приведенець Оксані Олександрівні (с.Городище, 0,4260 га +0,6832  га).
  46. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Шнит Галині Сергіївні (с.Городище, 0,6318 га +0,5498  га + 0,2686 га + 0,5080 га).
  47. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Блащуку Миколі Антоновичу  (с.Сильне, 0,5533 га +2,4715  га + 0,8123 га + 0,4094 га).
  48. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Шнит Ганні Андріївні  (с.Сильне, 0,8257 га +0,7021  га).
  49. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Сорокіній Марії Данилівні  (с.Карпилівка, 0,5247 га +0,3991  га).

 

  1. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель та споруд гр. Арендарчуку Юрію Павловичу (смт Цумань, вул.Стрітенська; 0,15 га).
  2. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель та споруд гр. Мельнику Івану Вікторовичу (смт Цумань, вул.Партизанська; 0,08 га).
  3. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель та споруд гр. Куцику Володимиру Гнатовичу (с.Кадище; 0,25га).
  4. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель та споруд гр. Ващенко Наталії Олександрівні (с.Башлики; 0,25га).
  5. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Аганоському Андрію Васильовичу (смт Цумань, вул.Вербова; 0,20га).
  6. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Гнатюк Валентині Євгенівні  (смт Цумань ,вул.Вербова, 0,06 га).
  7. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Гнатюку Олександру Євгеновичу  (смт Цумань, вул.Вербова,2А; 0,15 га).
  8. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Чечотці Роману Богдановичу (уч.АТО , смт Цумань, вул.Лугова; 0,30га).
  9. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Тарасюк Тетяні Вікторівні  (смт Цумань; 0,09 га).
  10. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Киричуку Володимиру Антоновичу  (смт Цумань, вул.. Партизанська; 0,30 га).
  11. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Киричук Нелі Антонівні (смт Цумань, вул.. Партизанська; 0,15 га).
  12. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Матюшко Тетяні Миколаївні  (смт Цумань, вул.Шевченка,14; 0,02 га).
  13. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Мельнику Віктору Євстафійовичу (смт Цумань, вул.Партизанська; 0,15 га).
  14. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Арендарчук Ользі Вікторівні  (с.Грем'яче ; 0,70 га).
  15. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Арендарчук Ользі Володимирівні  (с.Грем'яче ; 0,70 га).
  16. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність  для ведення особистого селянського господарства гр. Філюку Анатолію Васильовичу  ( с.Грем'яче ; 0,20га).
  17. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність  для ведення особистого селянського господарства гр. Януль Вікторії Володимирівні  ( с.Грем'яче ; 0,90га).
  18. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність  для ведення особистого селянського господарства гр. Янулю Івану Миколайовичу  ( с.Грем'яче ; 0,15 га).
  19. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність  для ведення особистого селянського господарства гр. Мельнику Петру Васильовичу  (с.Кадище, вул. 40 років Перемоги; 0,20 га).
  20. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність  для ведення особистого селянського господарства гр. Кузьмику Миколі Васильовичу  (с.Кадище вул.40 років Перемоги ; 0,12 га).
  21. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність  для ведення особистого селянського господарства гр. Філюку Сергію Миколайовичу  (с.Клубочин; 0,40га).
  22. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність  для ведення особистого селянського господарства гр. Бігуну Василю Костянтиновичу (уч.АТО,  с.Липне; 2,00 га).
  23. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність  для ведення особистого селянського господарства гр. Хомичу Михайлу Васильовичу (уч.АТО,  с.Липне урочище  Заугольці; 2,00га).
  24. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність  для ведення особистого селянського господарства гр. Чабану Сергію Анатолійовичу (уч.АТО,  с.Липне урочище  Заугольці; 2,00га).
  25. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність  для ведення особистого селянського господарства гр. Шевчуку Олександру Васильовичу (уч.АТО,  с.Липне урочище  Заугольці; 2,00га).
  26. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність  для ведення особистого селянського господарства гр. Демчуку Миколі Анатолійовичу (уч.АТО,  с.Липне урочище  Заугольці; 2,00га).
  27. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність  для ведення особистого селянського господарства гр. Переходько Андрію Григоровичу (уч.АТО,  с.Липне урочище  Заугольці; 2,00га).
  28. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність  для ведення особистого селянського господарства гр. Переходько Раїсі Денисівні ( с.Липне; 0,80га).
  29. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність  для ведення особистого селянського господарства гр. Переходько  Віктору Володимировичу   ( с.Липне; 0,30га).
  30. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність  для ведення особистого селянського господарства гр. Харчук Людмилі Степанівні (  с.Липне; 1,40га).

 

  1. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність  для ведення особистого селянського господарства гр. Демчуку  Анатолію Трохимовичу  ( с.Липне; 0,55 га).
  2. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність  для ведення особистого селянського господарства гр. Шевчук Марині Дмитрівні ( с.Липне; 0,77 га).
  3. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність  для ведення особистого селянського господарства гр. Савчук Руслані Олександрівні ( с.Сильне; 0,20 га).
  4. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність  для ведення особистого селянського господарства гр. Мацюку Леоніду Сергійовичу ( с.Городище; 0,70 га).
  5. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність  для ведення особистого селянського господарства гр. Кардаш Наталії Станіславівні ( с.Карпилівка; 0,17 га).
  6. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність  для ведення особистого селянського господарства гр. Гламазді Миколі Васильовичу ( с.Карпилівка; 0,85 га).
  7. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність  для ведення особистого селянського господарства гр. Арендарчуку Віктору Павловичу ( с.Карпилівка; 0,85 га).
  8. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність  для ведення особистого селянського господарства гр. Арендарчук Валентині Микитівні ( с.Карпилівка; 0,85 га).
  9. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність  для ведення особистого селянського господарства гр. Фень Яні Русланівні ( с.Карпилівка; 0,85 га).
  10. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність  для ведення особистого селянського господарства гр. Фень Марії Павлівні ( с.Карпилівка; 0,85 га).
  11. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність  для ведення особистого селянського господарства гр. Феню Олегу Йосиповичу ( с.Карпилівка; 0,85 га).
  12. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність  для ведення особистого селянського господарства гр. Шевчук Олесі Миколаївні ( с.Карпилівка; 0,85 га).
  13. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність  для ведення особистого селянського господарства гр. Філюк Майї Олександрівні ( с.Карпилівка; 0,85 га).
  14. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність  для ведення особистого селянського господарства гр. Мельнику Віктору Васильовичу ( с.Карпилівка; 0,85 га).
  15. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність  для ведення особистого селянського господарства гр. Феню Йосипу Тихоновичу ( с.Карпилівка; 0,85 га).
  16. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність  для ведення особистого селянського господарства гр. Феню Володимиру Йосиповичу ( с.Карпилівка; 0,85 га).
  17. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність  для ведення особистого селянського господарства гр. Фень Софії Мусіївні ( с.Карпилівка; 0,85 га).
  18. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність  для ведення особистого селянського господарства гр. Шевчуку Ігорю Васильовичу ( с.Карпилівка; 0,85 га).
  19. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність  для ведення особистого селянського господарства гр. Шевчуку Денису Ігоровичу ( с.Карпилівка; 0,85 га).
  20. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність  для ведення особистого селянського господарства гр. Домбровському Андрію Ярославовичу ( с.Карпилівка; 0,85 га).
  21. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність  для ведення особистого селянського господарства гр. Джусу Дмитру Васильовичу ( с.Карпилівка; 0,85 га).
  22. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність  для ведення особистого селянського господарства гр. Федорчуку Андрію  Вікторовичу ( с.Карпилівка; 0,85 га).
  23. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність  для ведення особистого селянського господарства гр. Ковш Тетяні Вікторівні ( с.Карпилівка; 0,85 га).
  24. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність  для ведення особистого селянського господарства гр. Федоришину Андрію Володимировичу ( с.Знамирівка; 2,00 га).
  25. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність  для ведення особистого селянського господарства гр. Чепелюку Миколі Миколайовичу  ( с.Холоневичі; 2,00 га).
  26. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність  для ведення особистого селянського господарства гр. Чепелюку Петру Васильовичу  ( с.Холоневичі; 2,00 га).
  27. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність  для ведення особистого селянського господарства гр. Лебедюку Петру Васильовичу  ( с.Холоневичі; 2,00 га).
  28. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність  для ведення особистого селянського господарства гр. Гуменюку Юрію Олександровичу ( с.Берестяне; 2,00 га).
  29. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність  для ведення особистого селянського господарства гр. Мацюку Віктору Івановичу ( с.Берестяне; 2,00 га).
  30. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність  для ведення особистого селянського господарства гр. Федоришину Олександру Васильовичу ( с.Берестяне; 2,00 га).
  31. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність  для ведення особистого селянського господарства гр. Нестеруку Олексію Олексійовичу ( с.Берестяне; 2,00 га).
  32. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність  для ведення особистого селянського господарства гр. Шульгачу Василю Тарасовичу ( с.Берестяне; 2,00 га).
  33. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність  для ведення особистого селянського господарства гр. Наглюку Олександру Анатолійовичу ( с.Берестяне; 2,00 га).
  34. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність  для ведення особистого селянського господарства гр. Дорошуку Анатолію Васильовичу ( с.Берестяне; 2,00 га).
  35. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність  для ведення особистого селянського господарства гр. Шульгачу Володимиру Васильовичу ( с.Берестяне; 2,00 га).
  36. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність  для ведення особистого селянського господарства гр. Бобику Миколі Миколайовичу ( с.Берестяне; 2,00 га).
  37. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність  для ведення особистого селянського господарства гр. Оніщуку Василю Анатолійовичу( с.Берестяне; 2,00 га).
  38. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність  для ведення особистого селянського господарства гр. Лайтеру Олександру Володимировичу ( с.Берестяне; 2,00 га).
  39. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність  для ведення особистого селянського господарства гр. Ковальському Геннадію Анатолійовичу ( с.Берестяне; 2,00 га).
  40. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність  для ведення особистого селянського господарства гр. Лайтеру Семену Миколайовичу ( с.Берестяне; 2,00 га).
  41. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність  для ведення особистого селянського господарства гр. Шниту Володимиру Віналійовичу ( с.Берестяне; 2,00 га).
  42. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність  для ведення особистого селянського господарства гр. Авер’янову Віталію Сергійовичу ( с. Кадище; 2,00 га).
  43. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Романюк Зоряні Анатолівні  (с.Грем'яче ; 0,10 га).
  44. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських  будівель і споруд гр. Арендарчуку Андрію Леонідовичу (с.Кадище ; 0,1454 га).
  45. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських  будівель і споруд гр. Арендарчуку Олегу Володимировичу  (с.Кадище; 0,1500 га).
  46. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських  будівель і споруд гр.Слободянюку Юрію Олександровичу  (с.Кадище; 0,1420 га).
  47. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських  будівель і споруд гр.Кравчук Ірині Олександрівні  (с.Кадище; 0,1385 га).
  48. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських  будівель і споруд гр.Хінцінському Сергію Вікторовичу  (с.Кадище; 0,1463 га).
  49. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських  будівель і споруд гр. Мельник Світлані Іванівні (с.Кадище; 0,1475 га).
  50. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських  будівель і споруд гр. Тарасюк Лесі Володимирівні  (с.Кадище; 0,1500 га).
  51. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських  будівель і споруд гр. Кузьмику Олександру Вікторовичу  (с.Башлики; 0,1676 га).
  52. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Янулю Юрію Євстахійовичу  ( смт Цумань ; 0,1500 га).
  53. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Пелех Олені Іванівні ( смт Цумань ; 0,2609 га).
  54. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Громик Ліані Петрівні  ( смт Цумань ; 0,4291га).
  55. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Якобчуку Анатолію Петровичу  ( с.Грем'яче ; 1,3000 га).
  56. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Федас Оксані Володимирівна  ( с.Башлики; 0,2500 га).
  57. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Шевчуку Руслану Михайловичу ( с.Башлики; 0,4000 га).
  58. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Чечотці Назару Богдановичу ( с.Сильне; 2,0000 га).
  59. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для обслуговування придбаного приміщення (складське  приміщення)  гр. Шниту Володимиру Віналійовичу  (с.Кадище, вул. 40-років Перемоги,40Д; 0,25 га).
  60. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва  гр. Андрієвському Павлу Віталійовичу  (смт Цумань; 0,45га).
  61. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва  гр. Хрупчик Ірині Іванівні  (с.Карпилівка; 4,1757га).
  62. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для сінокосіння  гр. Соколовському Юрію Володимировичу  (с.Карпилівка; 16,0828 га).
  63. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для сінокосіння  гр. Сливі Юрію Сергійовичу  (с.Карпилівка; 15,2172 га).
  64. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для сінокосіння гр. Філюку Олександру Миколайовичу  (смт Цумань; 0,20 га).
  65. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для сінокосіння та передачу її в оренду гр. Бедикайлу Сергію Олексійовичу (с.Цумань, ; 0,66 га).
  66. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання  земельної ділянки  для будівництва і обслуговування  будівель закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги  комунальному некомерційному підприємству  «Цуманська районна лікарня» (смт Цумань,        вул. Філатова; 0,2455 га, 4,9035 га).
  67. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу   земельної ділянки ( кадастровий номер 0721886200:03:001:0168)  для ведення фермерського господарства   (с.Клубочин ; 0,1274 га, 1,8726 га).
  68. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва гр. Нестерчуку Сергію Миколайовичу                          ( с.Знамирівка; 5,0279 га + 4,9993 га).
  69. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва гр. Ольховику Володимиру Володимировичу                              ( с.Берестяне; 8,0000 га).
  70. Про  дозвіл  на  розробку  детального  плану території земельної ділянки для будівництва та  обслуговування    житлового  будинку,  господарських будівель та споруд    в  смт Цумань, вул.8-го Березня.
  71. Про надання дозволу на  розробку  детального  плану території земельної ділянки  в с.Грем'яче , вул..Перемоги ( Дерчук Олександр Євгенович;  0,20 га).
  72. Про затвердження детального плану території земельної ділянки обмеженою вул. Чехова та вул. Набережна у смт Цумань, Волинської області.
  73. Про надання дозволу на виготовлення технічної  документації із землеустрою щодо встановлення  (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) із числа невитребуваних (нерозподілених) земельних часток (паїв) (урочище За Дубищем, площею 20,49 га).
  74. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги, площею 0,2455 га гр.. Чорненькому Роману Ігоровичу.
  75. Про розірвання договору оренди землі  з ПАТ «ВФ Україна».
  76. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  земельної ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності  в натурі (на місцевості), що пропонується для продажу право оренди на земельних торгах для ведення товарного сільськогосподарського виробництва  (с.Холоневичі ; 11,6171 га).
  77. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  земельної ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності  в натурі (на місцевості), що пропонується для продажу право оренди на земельних торгах для ведення товарного сільськогосподарського виробництва  (с.Холоневичі ; 8,4080 га).
  78. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  земельної ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності  в натурі (на місцевості), що пропонується для продажу право оренди на земельних торгах для іншого сільськогосподарського призначення в урочищі «Дерманка»  (с.Городище ; 3,8093 га).
  79. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  сільськогосподарського призначення комунальної власності, що пропонується для продажу права оренди на земельних торгах для ведення товарного сільськогосподарського виробництва  (с. Знамирівка, 16,8386 га).
  80. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки   для продажу права оренди на земельних торгах для ведення товарного сільськогосподарського виробництва  (с. Липне, 14,9449 га).
  81. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для продажу право оренди на конкурсних засадах (земельних торгах) для будівництва та  обслуговування закладів торгівлі  ( с.Кадище, вул..Зелена ; 0,0290 га).
  82. Надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки право оренди, якої підлягає продажу на земельних торгах (с. Карпилівка, 0,60 га).
  83. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності, яка розташована в смт Цумань, вул. Затишна.
  84. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, яка розташована в смт Цумань, вул. Шевченка.
  85. Про надання дозволу на поділ земельної ділянки комунальної власності з кадастровим номером 0721881300:04:000:1044.
  86. Про надання дозволу на поділ земельної ділянки комунальної власності з кадастровим номером 0721884000:02:000:1961.
  87. Про надання дозволу на поділ земельної ділянки комунальної власності з кадастровим номером 0721883800:02:000:0281.
  88.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Ройку Миколі Васильовичу ( с. Кадище; 0,55 га).
  89. Про затвердження переліку земельних ділянок призначених для продажу права оренди на земельних торгах у формі аукціону.
  90. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр.  Мельник Оксані Анатоліївні ( с.Башлики; 1,7044 га).
  91.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських  будівель і споруд гр. Боровицькому Олександру Олександровичу  (с. Башлики; 0,1500 га).

 

 

172. Різне

 

 

 

Селищний голова                                                  Анатолій ДОРОШУК

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь