A A A K K K
для людей із порушенням зору
Цуманська громада
Волинська область, Луцький район

Про порядок денний одинадцятої сесії Цуманської селищної ради восьмого скликання

Дата: 25.11.2021 11:39
Кількість переглядів: 228

                                                                                      

                           

 

 

 

ЦУМАНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

                                        ВОСЬМОГО  СКЛИКАННЯ

                                                  ПРОЄКТ- РІШЕННЯ 

                                                

                          2021 року                  смт Цумань                             №                    

Про порядок денний  одинадцятої   

сесії  Цуманської  селищної  ради

восьмого скликання

 

Відповідно до пункту 14 статті 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», селищна рада                        

                                          ВИРІШИЛА:

1. Затвердити для розгляду на пленарному засіданні  одинадцятої  сесії Цуманської селищної ради восьмого скликання  такий порядок денний :

    

1.Про  зміни до бюджету.

(Інформує Привиденець І.М. – начальник  фінансового відділу)

2.Про внесення змін в штатний розпис ЗДО « Сонечко» с.Грем’яче Цуманської селищної ради.

(Інформує Дорошук А.В. –  селищний голова)

3.Про затвердження штатного розпису комунального закладу « Лопатенський історико-природничий музейний комплекс» з 01 січня 2022року.

(Інформує Дорошук А.В. –  селищний голова)

4.Про внесення змін до персонального складу постійної комісії.

(Інформує Дорошук А.В. –  селищний голова)

5.Про звернення до Президента України,голови Верховної Ради України,Прем’єр-міністра України ,щодо термінового напрацювання механізму підтримки аграрії через різке підвищення цін на газ природний.

(Інформує Дорошук А.В. –  селищний голова)

6.Про затвердження плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів Цуманської селищної ради на 2022 рік.

(Інформує Дорошук А.В. –  селищний голова)

7.Про внесення змін до Положення Комунальної установи « Центр надання соціальних послуг Цуманської селищної ради»

(Інформує Дорошук А.В. –  селищний голова)

ЗЕМЕЛЬНІ  ПИТАННЯ

(Інформує: Григор’єва М.М. – начальник відділу землевпорядкування

комунальної власності та екології).

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд та передачу її в оренду гр. Сивому Юрію Михайловичу  (смт Цумань, вул. Горького, 5; 0,1247 га).

 

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  гр. Круку Миколі Васильовичу (смт Цумань, вул. Народних депутатів, 19; 0,1500 га).
  2. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  гр. Тимощук Оксані Василівні (смт Цумань, вул. 8-го Березня, 7; 0,1500 га).
  3. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  гр. Тарасюк Галині Станіславівні (смт Цумань, вул. Мальовнича, 49; 0,1008 га).
  4. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд  гр. Ховайлу Леоніду Васильовичу (смт Цумань, вул. 1-го Травня, 73 ; 0,1500 га).
  5. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд  гр. Пушику Павлу Григоровичу (смт Цумань, вул.Грушевського, 64 ; 0,1361 га).
  6. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд  гр. Арендарчуку Миколі Петровичу  (смт Цумань, вул.Шкільна, 30 ; 0,1286 га).
  7. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд  гр. Тарасюк Олені Леонідівні   (смт Цумань, вул. Відродження, 16 ; 0,1291 га).
  8. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд  гр. Чередько Ганні Лукашівні (смт Цумань , вул. 1-го Травня, 101 ; 0,1200 га).
  9. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Козак Ірині Анатоліївні (смт Цумань , вул. 1-го Травня, 19 ; 0,0626 га).
  10. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Філюку Анатолію Васильовичу (с.Грем’яче  , вул. Грушевського, 36 ; 0,2500 га).
  11. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Веремію Петру Олександровичу  (с. Грем’яче , вул. Грушевського, 5 ; 0,1724 га).
  12. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Філюку Андрію Васильовичу (с.Сильне , вул. Шкільна, 5 ; 0,2500 га).
  13. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Гамулі Софії Дмитрівні (с.Липне, вул. Шевченка, 12 ; 0,2500 га).
  14. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд  гр. Мельник Ганні Петрівні  (с. Липне , вул. Незалежності, 71 ; 0,2500 га).
  15. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд  гр. Громик Феодосії Юхимівні  (с. Липне, вул. 1-го Травня, 4; 0,2500 га).
  16. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд  гр. Харчук Людмилі Степанівні  (с. Липне, вул. Відродження, 67А; 0,2500 га).
  17. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд  гр. Демчуку Анатолію Трохимовичу  (с. Липне, вул. Шевченка, 14; 0,2500 га).
  18. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд  гр. Демчуку Івану Павловичу  (с. Липне, вул. Незалежності, 74; 0,2500 га).
  19. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд  гр. Шевчук Марії Дмитрівні (с. Липне, вул. Шевченка, 18; 0,2500 га).
  20. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд  гр. Гусаку Олександру Івановичу      (с. Липне, вул. Відродження , 30; 0,2500 га).
  21. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд  гр. Лисюку Михайлу Ярославовичу (с. Холоневичі, вул. Садова , 4; 0,2500 га).
  22. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд  гр. Юдіній Олені Віталіївні  (с. Дубище, вул. Надрічна , 3; 0,2352 га).

 

  1. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства в розмірі земельної  частки (паю).

 

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства.

 

  1. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель та споруд гр. Лінник Ларисі Борисівні (смт Цумань, вул.Грушевського, ор. площа 0,09 га).
  2. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель та споруд гр.Цимбала Наталії Василівні (смт Цумань, вул.Грушевського, ор. площа 0,15 га).
  3. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель та споруд гр. Ліннику Максиму Борисовичу (смт Цумань, вул.Грушевського, ор. площа 0,09 га).

 

  1. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель та споруд гр.Кондюку Ігорю Костянтиновичу (учас. АТО, с.Карпилівка,  ор. площа 0,25 га).

 

  1. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель та споруд гр.Новаку Роману Вікторовичу (с.Башлики,  ор. площа 0,25 га).

 

  1. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Боровицькому Валерію Миколайовичу  (с. Гремяче ; 0,35 га).

 

  1. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Шевчук Людмилі Олександрівні  (с.Сильне; 0,35 га).
  2. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Ходорчук Марині Іллівні (с.Сильне; 0,40 га).
  3. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Ходорчук Світлані Романівні  ( с.Сильне;  0,17 га).
  4. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Ходорчуку Олександру Миколайовичу   ( с.Сильне;  0,30 га).
  5. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Пелеху Валерію Миколайовичу  ( учас.АТО, с.Сильне;  2,00 га).
  6. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  в оренду для городництва гр. Ройко Наталії Володимирівні  (с.Городище; 1,00 га).

 

  1. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Чернишену Олександру Анатолійовичу (с.Берестяне ; 0,70 га).
  2. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Чернишеній Валентині Іванівні (с.Берестяне ; 0,40 га).
  3. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Грицені Надії Йосипівні (с.Берестяне ; 0,47 га).
  4. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Гриценя Петру Дмитровичу (учас. бойових дій, с.Берестяне ; 2,00 га).

 

  1. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність  для ведення особистого селянського господарства гр. Лебедюку Дмитру Степановичу ( с.Холоневичі ; 0,45га).
  2. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність  для ведення особистого селянського господарства гр. Мельник Галині Архипівні ( с.Холоневичі ; 0,30га).

 

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських  будівель і споруд гр. Януль Тетяні Петрівні (смт Цумань вул. Мальовнича; 0,0982 га).

 

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських  будівель і споруд гр. Постніковій Вікторії Вікторівні  (с.Кадище; 0,1475 га).
  2. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських  будівель і споруд гр.Янулю Сергію Петровичу  (с.Кадище; 0,1475 га).
  3. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських  будівель і споруд гр.Пелеху Валерію Миколайовичу  (с.Кадище; 0,1479 га).

 

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських  будівель і споруд гр.Міцевичу Петру Адамовичу    (с.Липне, вул.Тополева; 0,2500 га).

 

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських  будівель і споруд гр.Цуманець Олені Олександрівні (с.Дубище; 0,2500 га).

 

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських  будівель і споруд гр.Решетняк Вікторії Олександрівні (с.Карпилівка; 0,0781 га).

 

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Філюк Людмилі Павлівні ( смт Цумань; 0,1447га).  

 

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Гусак Марії Віталіївні ( с. Грем’яче; 0,5000га).
  2. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Філюку Анатолію Васильовичу ( с. Грем’яче; 0,1574 га).
  3. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Чурпію Валерію Миколайовичу( с. Грем’яче; 0,4677 га).
  4. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Пашко Лідії Віталіївні ( с. Грем’яче; 0,1788 га).

 

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Мацюк Світлані Леонтіївні ( с. Городище; 0,1900 га).  

 

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Мельнику Максиму Васильовичу ( с. Башлики; 0,1189 га).  

 

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Шолотюк Людмилі Степанівні ( с.Липне; 0,6193 га).

 

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Назарчуку Михайлу Миколайовичу ( с.Берестяне; 2,0000 га).

 

  1. Про дозвіл на розробку детального плану території земельної ділянки для будівництва храму в с.Кадище вул.Молодіжна (Релігійна громада Преподобного Амфілофія Почаївського ПЦУ с.Кадище; 0,20 га).

 

  1. Про внесення змін до рішення Цуманської селищної ради № 7/104 від 25.05.2021 року «Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для обслуговування придбаного приміщення гр. Назарчуку  Олександру  Миколайовичу» ( змінивши площу земельної ділянки з 0,80 га на 0,93 га ).

 

  1. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки  (с.Клубочин; 10,5557 га).

 

  1. Про припинення договору оренди  від 02.12.2019 року (ФГ «Сильне» нерозподілених (невитребуваних)  земельних часток (паїв), Нестерчук Сергій Миколайович.

 

  1. Про передачу  в  оренду  земельної  ділянки комунальної  власності для обслуговування придбаного приміщення (лазні) гр. Мельнику Володимиру Андрійовичу.

 

  1. Про передачу в оренду земельних ділянок ПАТ «Волиньобленерго».

 

 

 

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки приватної власності, цільове призначення якої змінюється для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських  будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Шнит Наталії Олександрівні (с.Карпилівка; 0,1310 га).       
  2. Про надання згоди на одержання права власності на земельну ділянку площею 0,0358 га.  
  3. Про включення земельної ділянки в перелік земельних ділянок призначених для продажу права оренди на земельних торгах у формі аукціону.

 

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для продажу права  оренди на земельних торгах у формі електронного аукціону для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (8,0 га  с. Берестяне).
  2. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для продажу права  оренди на земельних торгах у формі електронного аукціону для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (0,5688 га  с. Карпилівка, вул.Сонячна).

 

  1. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 73.924 га (за межами с. Холоневичі).
  2. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Случик Галині Анатоліївні (с.Холоневичі; 2,00 га).

 

Селищний голова                                                                   Анатолій ДОРОШУК

Януль

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь