A A A K K K
для людей із порушенням зору
Цуманська громада
Волинська область, Луцький район

Про погодження продовження договору оренди

Дата: 14.12.2021 09:08
Кількість переглядів: 207

 

ЦУМАНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ

 

РІШЕННЯ (проєкт)

 

«__»____________                         смт Цумань                                                      №12/-          

 

 

Про погодження продовження договору оренди

 

           Керуючись Законом України «Про оренду державного та комунального майна» від 03.10.2019 № 157-ІХ, «Про екстерну медичну допомогу» від 5 липня 2012 року № 5081-VI, Порядком передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.06.2020 № 483, рішенням Цуманської селищної ради від 22.10.2021 року №10/7 «Про затвердження додаткового переліку підприємств, установ, організацій, що надають соціально важливі послуги населенню», розглянувши клопотання Комунального некомерційного підприємства «Цуманська районна лікарня» № 478 від 10.12.2021р., селищна рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Погодити продовження Договору оренди приміщення відділення швидкої медичної допомоги Цуманської районної лікарні Ківерцівського району Волинської області від 21 березня 2013 року (зі змінами), (далі – Договір оренди), згідно якого орендується нежитлове приміщення, що розміщене за адресою: 45233, Волинська область, Ківерцівський район, смт. Цумань, вул. Філатова, 6, загальною прощею 26,4 кв. м., для функціонування та розміщення пункту базування бригад відділення екстреної медичної допомоги КП «ВОЦЕМДМК» строком на 2 роки 11 місяців, без проведення аукціону.

2. Затвердити звіт про оцінку нежитлових приміщень КНП «Цуманська РЛ», площею 27,1 кв.м. за адресою: Волинська область, смт. Цумань, вул. Філатова, 6, та рецензію на звіт.

3. Покласти контроль за виконанням цього рішення на постійну комісію селищної ради з питань бюджету, фінансів, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва та постійну комісію селищної ради з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту.

 

 

Селищний голова                                                                      Анатолій ДОРОШУК

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь