A A A K K K
для людей із порушенням зору
Цуманська громада
Волинська область, Луцький район

Про порядок денний  тринадцятої сесії  Цуманської селищної ради восьмого скликання

Дата: 11.02.2022 15:04
Кількість переглядів: 281

                                              

                                                                                                                                                 

                             ЦУМАНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

                                        ВОСЬМОГО  СКЛИКАННЯ

                                                       ПРОЄКТ-РІШЕННЯ 

                                                

               лютого  2022 року                 смт Цумань                                    13/

Про порядок денний  тринадцятої

сесії  Цуманської селищної ради

восьмого скликання

 

 

Відповідно до пункту 14 статті 46 Закону України « Про місцеве

самоврядування в Україні»,селищна рада                        

                                          ВИРІШИЛА:

    Затвердити для розгляду на пленарному засіданні тринадцятої сесії Цуманської селищної ради восьмого скликання  такий порядок денний :

  1.Про  зміни до бюджету.

(Інформує Привиденець І.М. – начальник  фінансового відділу)

 2.Звіт про виконання бюджету за 2021рік.

(Інформує Привиденець І.М. – начальник  фінансового відділу)

 3. Про передачу комунального майна на праві господарського відання .

(Інформує Дорошук А.В. –  селищний голова)

 4. Про погодження передачі в оренду комунального майна на аукціоні.

(Інформує Дорошук А.В. –  селищний голова)

5.Про затвердження тарифів на платні соціальні послуги Центру надання соціальних послуг Цуманської селищної ради.

(Інформує Грицай Т.Ю – директор Центру надання соціальних послуг))

6.Про зміну місцезнаходження Лопатенського історико-природничого музейного комплексу.

Інформує Дорошук А.В. –  селищний голова)

7.Про встановлення у 2022 році надбавки  за складність ,напруженість у роботі директору КНП « Цуманська РЛ» Граузе О.Е.

(Інформує Дорошук А.В. –  селищний голова)

8.Про внесення змін до місцевої Програми фінансової підтримки Комунального некомерційного підприємства « Цуманська районна лікарня» на 2022 рік.

(Інформує Граузе О.Е –  директор КНП « Цуманська РЛ)

9.Про затвердженя Звіту про стан виконання місцевої Програми фінансової підтримки КНП « Цуманська РЛ»та ефективність реалізації  її  заходів , затвердженої рішенням селищної ради від 20.01.2021 року №4/5 « Про затвердження місцевої Програми фінансової підтримки КНП « ЦуманськаРЛ» на 2021 рік.

(Інформує Граузе О.Е –  директор КНП « Цуманська РЛ)

10.Про затвердження Звіту про виконання фінансового плану Комунального некомерційного підприємства « Цуманська районна лікарня» за 2021 рік.

(Інформує Граузе О.Е –  директор КНП « Цуманська РЛ)

11. Про затвердження організаційної структури Комунального некомерційного підприємства « Цуманська районна лікарня».

(Інформує Граузе О.Е –  директор КНП « Цуманська РЛ)

12.Про зміну найменування юридичної особи Комунального некомерційного підприємства « Цуманська районна лікарня»

(Інформує Граузе О.Е –  директор КНП « Цуманська РЛ)

 13.Про вилучення документів бібліотечних фондів.

(Інформує Дорошук А.В. –  селищний голова)

14.Про затвердження « Програми забезпечення виконання заходів мобілізаційної підготовки,підготовки молоді до військової служби , проведення призову громадян на військову службу, приписки громадян до призивної дільниці та соціальної підтримки сімей військово-службовців ,які прийняті на військову службу за контрактом на території Цуманської територіальної громади на 2022-2023 роки».

(Інформує Дорошук А.В. –  селищний голова)

15. Про затвердження Програми  організації та проведення громадських робіт на території Цуманської  територіальної  громади на 2022 рік

(Інформує Дорошук А.В. –  селищний голова)

16.Про затвердження  Програми фінансової підтримки комунального підприємства « Виробниче управління житлово-комунального господарства Цуманської селищної ради»

(Інформує Дорошук А.В. –  селищний голова)

17. Про звільнення від батьківської плати за харчування дитини в  ЗДО

« Колобок» с.Холоневичі.

(Інформує Дорошук А.В. –  селищний голова)

 18.Про реєстрацію громадського формування з охорони громадського порядку «Варта-Цумань»

(Інформує Фень М.Д. –   заступник селищного голови)

 19.Про внесення змін в штатний розпис закладу дошкільної освіти « Сонечко» смт.Цумань Цуманської селищної ради  на 01.03.2022 рік.

(Інформує Дорошук А.В. –  селищний голова)

20. Про внесення змін в штатний розпис закладів  ліцеїв ,гімназії та початкових шкіл    Цуманської селищної ради  на 01.03.2022 рік.

(Інформує Дорошук А.В. –  селищний голова)

 

  ЗЕМЕЛЬНІ  ПИТАННЯ :

Інформує: Григор’єва М.М. – начальник відділу землевпорядкування

комунальної власності та екології).

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Мацьку Василю Анатолійовичу (смт Цумань, вул. Б. Хмельницького, 3; 0,1327 га).
  2. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Пригодюк Лесі Віталіївні (смт Цумань, вул. Чехова, 25; 0,1141 га).
  3. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Рубльовій Зінаїді Володимирівні (смт Цумань, вул. Шкільна, 22; 0,1389 га).
  4. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Приймак Валентині Василівні (смт Цумань, вул. Чехова,18; 0,1500 га).
  5. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Ховайло Валентині Василівні (смт Цумань, вул. Стрітенська, 43; 0,1445 га).
  6. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Ничипорчуку Юрію Федоровичу (смт Цумань, вул. Гайова, 11; 0,1500 га).
  7. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Климчук Оксані Миколаївні (смт Цумань, вул. Лебедина, 1; 0,1500 га).
  8. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Крук Людмилі Іванівні, Світящук Тетяні Володимирівні (смт Цумань, вул. Банківська, 12; 0,1477 га).
  9. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Чередько Валентині Сергіївні (смт Цумань, вул. Шевченка, 70А; 0,1500 га).
  10. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Подзюбанчуку Олександру Григоровичу  (смт Цумань, вул. Хліборобська, 24; 0,1215 га).
  11. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Микало Віктору Пилиповичу (смт Цумань, вул. Стрітенська, 94; 0,1500 га).
  12. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  гр. Свіргун Валентині Вікторівні (смт Цумань, вул. Стрітенська, 68 А; 0,1095 га).
  13. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Медведю Сергію Вікторовичу (с. Кадище, вул. 40 років Перемоги, 5; 0,2500 га).
  14. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Сітарчуку Миколі Дмитровичу (с. Кадище, вул. Рудочка, 25; 0,1423 га).
  15. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Філюк Марії Іванівні (с. Грем’яче, вул. Перемоги, 3; 0,0545 га).
  16. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Ховайло Тетяні Вікторівні (с. Грем’яче , вул. Миру, 2; 0,2500 га).
  17. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Ройко Ользі Олександрівні (с. Грем’яче , вул. Грушевського, 11; 0,1824 га).
  18. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  гр. Тимощуку Анатолію Васильовичу  (с. Яківці, вул. 1-го Травня, 51; 0,2200 га).
  19. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Чикалюк Валентині Іванівні (с. Холоневичі, вул. Садова, 21; 0,2500 га).
  20. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і(присадибна ділянка) споруд гр. Літвінцовій Світлані Василівні (с. Холоневичі, вул. Центральна, 108; 0,2500 га).
  21. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Лебедюку Олександру Анатолійовичу (с. Холоневичі, вул. Центральна, 98; 0,25 га).
  22. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Шевчуку Івану Миколайовичу (с. Холоневичі, вул. Центральна, 35; 0,25 га).
  23. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Подзюбанчуку Миколі Мироновичу (с. Берестяне, вул. Вишнева, 56; 0,2500 га).
  24. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Ховайлу Анатолію Сергійовичу (с. Карпилівка, вул. Незалежності, 115; 0,2310 га).
  25. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Федорчук Любові Петрівні (с. Карпилівка, вул. Підлісна, 17; 0,2500 га).
  26. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Аркушину Олександру Григоровичу (с. Сильне, вул. Селянська, 6; 0,2500 га).
  27. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Шевчук Людмилі Олександрівні (с. Сильне, вул. Шкільна, 56; 0,2500 га).
  28. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Шниту Анатолію Миколайовичу (с. Городище, вул. Перемоги, 66; 0,25 га).
  29. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Бондарець Галині Антонівні (с. Липне, вул. Шкільна, 52; 0,2500 га).
  30. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Мельнику Юрію Миколайовичу (с. Липне, вул. Молодіжна, 7; 0,2500 га).
  31. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Гусаку Миколі Павловичу (с. Липне, вул. 40-річчя Перемоги, 24; 0,2500 га).
  32. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Переходьку Юрію Володимировичу (с. Липне, вул. Шкільна, 43; 0,2500 га).

 

  1. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства в розмірі земельної  частки (паю).

 

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства.

 

  1. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) гр. Лінчуку Ігорю Олеговичу (смт Цумань, вул. Дашкевича, ор. площа 0,12 га).
  2. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) гр. Кальчені Анатолію Миколайовичу (смт Цумань, (атовський масив), ор. площа 0,15 га).
  3. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Ройко Ларисі Анатоліївні (смт Цумань; відмова).
  4. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Яковлевій Тетяні Миколаївні (с. Кадище; вул. Зелена).

 

  1. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Шульгач Марії Петрівні (с. Берестяне, вул. 8 Березня).

 

  1. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) гр. Федорчуку Андрію Вікторовичу (с.Карпилівка, вул. І. Франка, ор. площа 0,25 га).
  2. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) гр. Тарасюк Оксані Олександрівні (с.Карпилівка, (атовський масив), площа 0,2038 га).
  3. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) гр. Фень Тетяні Олександрівні (с.Карпилівка, вул. Підлісна, ор. площа 0,25 га).
  4. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) гр. Федорчук Тетяні Григорівні (с.Карпилівка, вул. Перемоги, ор. площа 0,25 га).
  5. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) гр. Крикуну Олегу Сергійовичу (с.Карпилівка, вул. Сонячна, ор. площа 0,25 га).
  6. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) гр. Радіон Яні Борисівні (с.Карпилівка, вул. І.Франка, ор. площа 0,25 га).

 

  1. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Дубині Петру Сергійовичу (смт Цумань, вул. Лугова, ор. площа 0,15 га).
  2. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Зубенко Миколі Семеновичу (смт Цумань, вул.Лугова, ор. площа 0,15 га).
  3. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Арендарчук Аліні Сергіївні (смт Цумань, вул. Партизанська, ор. площа 0,15 га).
  4. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Чередько Валентині Сергіївні (смт Цумань, вул.Шевченка; 0,10 га).

 

  1. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Мельник Надії Василівні (с. Кадище ор. площа 0,40 га).

 

  1. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Ройко Ользі Олександрівні (с. Гремяче, вул. Грушевського; 0,70 га).
  2. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Ховайло Олександру Володимировичу (с. Гремяче; 2,00 га).
  3. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Жук Оксані Анатоліївні (с. Гремяче; 0,50 га).
  4. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Ніжнік Наталії Сергіївні (с. Гремяче; 0,50 га).
  5. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Папежук Лесі Григорівні (с. Гремяче; 0,50 га).
  6. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Мартинюк Ганні Степанівні (с. Скреготівка; 0,40 га).

 

  1. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Панасюк Наталії Олександрівні  (с. Липне; 2,00 га).
  2. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Гусаку Миколі Федоровичу (с. Липне; 0,70 га).
  3. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Переходьку Миколі Вікторовичу (с. Липне; 0,70 га).
  4. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Матвієнку Ярославу Андрійовичу (учас. АТО, с. Липне; 2,00 га).
  5. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Громику Віктору (с. Липне; вул. Гагаріна, 0,60 га).
  6. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Мельник Любові Федорівні (с. Липне; вул. Незалежності, 0,40 га).

 

  1. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Папижук Валентині Романівні (с. Сильне; 1,08 га).
  2. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Розумову Шохрату Рустамовичу (с. Сильне; 0,60 га).
  3. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Аркушину Олександру Григоровичу (с. Сильне; 0,70 га).

 

  1. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Мацюку Михайлу Володимировичу (с. Городище; 1,00 га).
  2. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Ройко Ніні Яківні (с. Городище; 0,16 га).
  3. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Ройко Ларисі Юріївні (с. Городище; 0,55 га).
  4. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Ройко Леонтію Тимофійовичу (с. Городище; 0,22 га).

 

  1. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Шульгачу Анатолію Степановичу (учас. АТО с. Берестяне;  0,60 га).
  2. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Грицені Ользі Володимирівні (с. Берестяне; 0,60 га).
  3. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Ходорчук Жанні Миколаївні  (с. Берестяне ; 0,30 га).

 

  1. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Случик Галині Анатоліївні (с.Холоневичі; 2,00 га).
  2. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність  для ведення особистого селянського господарства гр. Чечотці Роману Богдановичу (учас.АТО, с.Карпилівка; 2,00га).
  3. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність  для ведення особистого селянського господарства гр. Сич Юрію Ярославовичу (с.Карпилівка; 0,40 га).

 

  1. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Андрощуку Андрію Вікторовичу (с.Дубище; 0,15 га).

 

  1. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Мушенку Андрію Ярославовичу ( с.Ромашківка ; 1,00га).
  2. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Кондюку Ігорю Костянтиновичу (учас. АТО, с.Ромашківка; 1,00 га).

 

  1. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Шевчук Ользі Варфоломіївні (за межами с.Башлики; 0,50 га).

 

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських  будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Авер’янову Віталію Сергійовичу (смт Цумань,; 0,1164 га).
  2. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських  будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Пелех Любові Володимирівні (смт Цумань вул. Філатова; 0,1493 га).

 

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Януль Світлані Олександрівні (с.Кадище; 0,1475 га).
  2. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Янулю Юрію Юрійовичу (с.Кадище; 0,1384 га).
  3. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Ховайло Олені Вікторівні  (с.Кадище; 0,1461 га).
  4. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських  будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Піддубному Олександру Віталійовичу (с.Кадище; 0,1384 га).
  5. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Феню Юрію Володимировичу (с.Кадище; 0,1499 га).
  6. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Крикун Юлії Михайлівні (с.Кадище; 0,1463 га).
  7. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Янулю Володимиру Юрійовичу (с.Кадище; 0,1461 га).
  8. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських  будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Романюк Оксані Володимирівні (с.Кадище; 0,1454 га).
  9. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Середі Світлані Володимирівні (с.Кадище; 0,1489 га).
  10. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Кулибчук Світлані Борисівні (с.Кадище; 0,1422 га).
  11. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських  будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Ткачук Оксані Анатоліївні  (с.Кадище; 0,1524 га).
  12. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Куцику Володимиру Гнатовичу (с.Кадище; 0,2496 га).
  13.  

 

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Федорчуку Роману Вікторовичу (с.Башлики, вул. Путилівська; 0,1984 га).

 

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Папежук Тетяні Сергіївні (с.Карпилівка,; 0,1340 га).
  2. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Назарчуку Миколі Олександровичу (с.Карпилівка,; 0,2000 га).

 

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Веремчук Дарині Олександрівні (с.Берестяне, 0,1561 га).

 

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Тарасюк Тетяні Вікторівні ( смт Цумань; 0,0804 га). 
  2. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Мельничук Вірі Федорівні ( смт Цумань; 0,0055 га). 
  3. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Агановському Андрію Володимировичу ( смт Цумань; 0,1400 га).
  4. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Арендарчук Галині Миколаївні ( смт Цумань; 0,0600 га).
  5. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Арендарчуку Валерію Григоровичу ( смт Цумань; 0,0700 га).

 

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Кузьмику Миколі Васильовичу ( с.Кадище; 0,1200 га).
  2. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Мельнику Петру Васильовичу ( с.Кадище; 0,1496 га).

 

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Ховайло Наталії Вікторівні (с. Гремяче; 0,0607 га).
  2. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Панчук Наталії Миколаївні (с. Гремяче; 0,2588 га).
  3. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Джусу Дмитру Васильовичу (с. Гремяче; 0,6279 га).
  4. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Галас Ніні Василівні (с. Скреготівка; 0,7000 га).

 

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Демчуку Анатолію Трохимовичу (с. Липне; 0,6491 га).
  2. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Переходьку Андрію Григоровичу (с. Липне; 2,0000га).
  3. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Переходьку Олександру Федоровичу ( с. Липне; 2,0000 га).
  4. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Шевчуку Олександру Васильовичу (с. Липне; 2,0000 га).
  5. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Чабану Сергію Анатолійовичу (с. Липне; 2,0000 га).
  6. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Демчуку Миколі Анатолійовичу (с. Липне; 2,0000 га).
  7. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Громику Роману Івановичу  (с. Липне; 2,0000 га).
  8. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Бігуну Василю Костянтиновичу ( с. Липне; 2,0000 га).
  9. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Шевчуку Віктору Васильовичу ( с. Липне; 2,0000 га).
  10. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Переходько Вікторії Володимирівні (с. Липне; 0,2601 га).
  11. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Мельнику Руслану Андрійовичу (с. Липне; 1,2000 га).
  12. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Гамулі Софії Дмитрівні ( с. Липне; 0,7500 га). 
  13. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Переходько Раїсі Денисівні (с. Липне; 0,8000 га).

 

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Кардаш Наталії Станіславівні (с. Карпилівка; 0,1673 га).  
  2. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Свіргун Наталії Олександрівні (с. Карпилівка; 0,4447 га).  
  3. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Павлюку Олександру Івановичу (с. Карпилівка; 1,6000 га).  
  4. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Ройку Олександру Петровичу (с. Карпилівка; 1,6000 га).
  5. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Пелеху Олександру Вікторовичу (с. Карпилівка; 1,6000 га).
  6. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Федорчуку Дмитру Вікторовичу (с. Карпилівка; 1,6000 га).  
  7. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Клипанчуку Юрію Васильовичу (с. Карпилівка; 1,6000 га).  
  8. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Гламазді Миколі Васильовичу (с. Карпилівка; 1,6000 га).  
  9. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Шниту Володимиру Віналійовичу (с. Карпилівка; 1,6000 га).  
  10. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Мельнику Дмитру Валерійовичу (с. Карпилівка; 1,6000 га).  
  11. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Лисенку Ярославу Петровичу (с. Карпилівка; 1,6000 га).  

 

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Климчук Юлії Олександрівні (с. Дубище; 0,3754 га).

 

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Федас Оксані Володимирівні (с. Башлики; 0,2500 га).

 

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Назарчуку Михайлу Миколайовичу (с.Берестяне; 2,0000 га).
  2. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Ковальському Геннадію Анатолійовичу (с.Берестяне; 1,9000 га).

 

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Мельничуку Руслану Олександровичу (с.Сильне; 2,0000 га).
  2. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Шевчуку Тарасу Вячеславовичу (с.Сильне; 2,0000 га).
  3. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Федорчук Аллі Миколаївні (с. Сильне; 0,41 га).
  4. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Ройко Ользі Миколаївні (с.Сильне; 1,0278 га). 
  5. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Зозулю Володимиру Вікторовичу(с. Сильне; 1,3657 га).

 

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Шмигельській Наталії Іванівні ( с.Городище; 0,4000 га). 
  2. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Шниту Анатолію Миколайовичу (с. Городище; 0,3621 га).
  3. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва гр. Чечотці Роману Богдановичу (смт Цумань; 0,1200 га).

 

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для гаражного будівництва гр. Арендарчуку Миколі Павловичу (смт Цумань, вул. Путилівська; 0,0100 га).

 

  1. Про затвердження  проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки приватної власності, цільове призначення якої змінюється для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр.Арендарчук Оксані Олександрівні (смт Цумань, вул. Незалежності; 0,0363 га).

 

  1. Про внесення змін до рішення сесії Цуманської селищної ради № 13/14 від 21.03.2012 року «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Янулю Олександру Юрійовичу» (смт Цумань, змінивши вул. Д.Лучка на вул. Отинська).

 

  1. Про внесення змін до рішення сесії Цуманської селищної ради № 11/83 від 09.12.2021 року «Про передачу в оренду земельної ділянки комунальної  власності, для обслуговування придбаного приміщення (лазні) гр. Мельнику Володимиру Андрійовичу» (с.Липне, вул. Ветеранів,8А; змінивши відсотки з 4% на 3%).

 

  1. Про скасування рішення селищної ради №7/78 від 25.05.2021 р. «Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Хвостовій Марії Михайлівні».
  2. Про скасування рішення селищної ради №10/100 від 22.10.2021 року «Про затвердження умов продажу права оренди земельної ділянки площею 16,8386 га на земельних торгах у формі електронного аукціону».

 

  1. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встаовлення (відновлення) земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її в оренду для обслуговування придбаного приміщення гр. Шниту Леоніду Олеговичу та Шниту Олегу Сергійовичу (с. Кадище).

 

  1. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для обслуговування придбаних приміщень (приміщення № 1, № 2, № 3, водонапірна башня, насосна станція)  ТОВ «Агростидин» (с.Липне; 9,3128 га ).

 

  1. Про дозвіл на розробку детального плану території земельної ділянки  в смт Цумань, вул. Шевченка (Мельник Ганна Валентинівна; 0,1051 га).
  2. Про надання дозволу на розробку детального плану території земельної ділянки в с. Карпилівка.
  3. Про надання дозволу на розробку детального плану території земельної ділянки, яка розташована за межами с. Берестяне.

 

  1. Про затвердження детального плану території для будівництва та обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в смт Цумань.
  2. Про затвердження детального плану території приватних земельних ділянок кадастрові номери: 0721882400:04:000:0606, 0721882400:04:000:0645 в с. Башлики.

 

  1. Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки, що підлягає продажу (с.Берестяне; 0,1795 га, гр. Онопченко Оксана Петрівна).

 

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення та експлуатації об’єктів дорожнього сервісу (під станцію технічного обслуговування з мийкою) гр. Кузьмику Олегу Петровичу (смт Цумань, вул. Філатова; 0,1260 га).

 

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва  гр. Громику Максиму Анатолійовичу (с.Липне; 0,6000 га).
  2. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва  гр. Піддубному Олексію Олександровичу (с. Знамирівка; 0,6000 га).
  3. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва  гр. Стрільчук Марії Олександрівні (с. Знамирівка; 0,6000 га).

 

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для сінокосіння і випасання худоби гр. Філюку  Олександру  Миколайовичу (смт Цумань; 0,60га).
  2. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  для розміщення  та  експлуатації  основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд  підприємств переробної, машинобудівної  та іншої  промисловості (для обслуговування придбаного приміщення (котельні) гр. Шниту Володимиру Віналійовичу.
  3. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо  встановлення  (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та передачу її в оренду ТзОВ «ВОЛИНЬ ТЕРРА НОВА».

 

  1. Про затвердження Положення про порядок найменування та перейменування вулиць, площ, провулків, інших об’єктів на території Цуманської селищної ради.
  2. Про найменування нових вулиць в с. Кадище.

 

  1. Про затвердження переліку земельних ділянок призначених для продажу права оренди на земельних торгах у формі аукціону.

 

  1. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 63.7184 га, яка розташована за межами с. Карпилівка.

 

  1. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, яка розташована за межами с. Сильне (урочище Острів).

 

  1. Про затвердження умов продажу права оренди земельної ділянки площею 16,8386 га на земельних торгах у формі електронного аукціону (урочище Балярка).
  2. Про затвердження умов продажу права оренди земельної ділянки площею 0,0045 га на земельних торгах у формі електронного аукціону (с. Холоневичі).
  3. Про затвердження умов продажу права оренди земельної ділянки площею 0,0047 га на земельних торгах у формі електронного аукціону (смт Цумань).
  4. Про затвердження умов продажу права оренди земельної ділянки площею 8,0000 га на земельних торгах у формі електронного аукціону (с. Берестяне).
  5. Про затвердження умов продажу права оренди земельної ділянки площею 17,1434 га на земельних торгах у формі електронного аукціону (с. Холоневичі).

 

  1. Про передачу земельної ділянки в постійне користування КП «ВУЖКГ Цуманської селищної ради» (вул. Затишна, вул. Шевченка).

 

  1. Про затвердження Комплексної Програми розвитку агропромислового комплексу Цуманської селищної ради на 2022 рік.
  2. Про затвердження Програми забезпечення розробки (оновлення) містобудівної документації на території Цуманської селищної ради на 2022 рік.
  3. Про затвердження Програми розвитку земельних відносин, раціонального використання та охорони земель на території Цуманської селищної ради на 2022 рік.
  4. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Боровицькій Світлані Іванівні.
  5. Про затвердження проекту «Внесення змін до Генерального плану смт Цумань».

 

183.Різне.

 

 

Селищний голова                                                    Анатолій ДОРОШУК

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь