A A A K K K
для людей із порушенням зору
Цуманська громада
Волинська область, Луцький район

Про затвердження умов продажу права оренди земельної ділянки площею 0,0030 га на земельних торгах у формі електронного аукціону (смт Цумань,вул. Шкільна)

Дата: 19.08.2022 12:12
Кількість переглядів: 89

 

ЦУМАНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ

Проєкт

РІШЕННЯ

 

від                    2022 р.                        смт Цумань                               №

 

Про затвердження умов продажу права оренди земельної ділянки площею 0,0072 га на земельних торгах у формі електронного аукціону (смт Цумань,вул. Шевченка)

 

Відповідно до пункту 34 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст.12, 127, 134-139 Земельного кодексу України, Податкового кодексу України, Законів України «Про оренду землі», «Про Державний земельний кадастр», селищна рада

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для продажу права оренди на земельних торгах у формі аукціону площею 0,0030 га з кадастровим номером 0721855700:01:001:0291 для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, яка розташована в смт Цумань, вул. Шкільна.
  2. Затвердити умови продажу права оренди земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (КВЦПЗ – В.03.07) площею 0,0030 га з кадастровим номером 0721855700:01:001:0291, яка розташована в смт Цумань, вул. Шкільна відповідно до діючого законодавства, встановивши наступне:

2.1.затвердити стартовий розмір річної орендної плати за користування земельною ділянкою в розмірі ___ % від нормативної грошової оцінки.

2.2. Строк оренди – 10 (десять) років з дня підписання договору оренди.

2.3. Крок земельних торгів у формі аукціону 1% від стартового розміру річної орендної плати.

2.4. Розмір реєстраційного внеску за лотом - у розмірі 0,1% мінімальної  заробітної плати, визначеної  законом  про Державний бюджет України  на 1 січня року в якому оприлюднюється оголошення про проведення земельних торгів.

2.5. Розмір гарантійного внеску на рівні 30 відсотків стартового розміру річної орендної плати, але не більше 2500 прожиткового мінімуму.

3. Продати право оренди земельної ділянки для будівництва та обслуговування закладів торгівлі (КВЦПЗ – В.03.07) площею 0,0030 га з кадастровим номером 0721855700:01:001:0291, яка розташована в смт Цумань, вул. Шкільна на земельних торгах у формі аукціону.

4. Визначити Цуманську селищну раду організатором  земельних торгів та доручити селищному голові А. Дорошуку від імені Організатора земельних торгів укласти Договір з ТзОВ «Електронні торги України»» - оператором електронного майданчика ubiz.ua, підключеного до електронної торгової системи Прозоро. Продажі., про організацію та проведення земельних торгів.

5. Дату проведення земельних торгів у формі електронного аукціону визначити оператору електронного майданчика, підключеного до електронної торгової системи  у межах термінів, визначених ст.137 Земельного кодексу України.

6.Витрати (видатки), здійснені на підготовку лота для продажу на земельних торгах відшкодовуються переможцем земельних торгів у порядку, встановленому Кабінетом Міністрів України.

7. Уповноважити селищного голову А.Дорошука від імені Організатора підписати протокол про результати торгів, договір оренди земельної ділянки, право на яку виставляється на земельні торги та інші документи з питань проведення земельних торгів.

8. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою(голова комісії – Януль Н.В.).

 

 

Селищний голова                                                         Анатолій  ДОРОШУК

Григорєва

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь