A A A K K K
для людей із порушенням зору
Цуманська громада
Волинська область, Луцький район

До Дня усиновлення

Дата: 29.09.2022 08:10
Кількість переглядів: 104

 

 

               Подаруйте дитині родину

 

В День усиновлення в Україні прийнято дякувати від імені всього суспільства усиновителям, співробітникам дитячих будинків, прийомним батькам, опікунам, піклувальникам, співробітникам служб у справах дітей – усім, хто причетний до цього свята. День усиновлення на Україні є ще одним важелем захисту прав дітей, які позбавлені батьківської опіки

Усиновлення - це прийняття в сім'ю неповнолітньої дитини  на   правах сина чи доньки. Дитина втрачає усі права і зобов'язання щодо своєї попередньої сім'ї і батьків і набуває прав і обов'язків (в тому числі майнових) рідних  дітей. Одним словом дитина стає рідною.

         Усиновлення визнане в Україні пріоритетною формою влаштування дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. В службі у справах дітей райдержадміністрації на обліку перебуває 41 дитина, яка має підстави для усиновлення. На території району проживає 55 сімей, які усиновили 72 дитини.

      Отже, якщо ви живете в Луцькому  районі, ваше серце наповнює любов до дітей,  та ви бажаєте, щоб ваш дім наповнився дитячим щебетом, маєте бажання та можливість взяти у свій дім на виховання дитину-сироту, чи дитину, позбавлену батьківського піклування, дарувати їй свою батьківську любов та турботу, створити для неї дійсно справжню родину – звертайтесь служби у справах дітей Луцької райдержадміністрації  за  адресою:  м.  Луцьк,  вул.  Ковельська,  53, тел. 0332 760 407.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь