A A A K K K
для людей із порушенням зору
Цуманська громада
Волинська область, Луцький район

Про передачу в оренду земельної ділянки сільськогосподарського призначення Гламазді Ларисі Володимирівні за межами с. Карпилівка

Дата: 21.10.2022 10:37
Кількість переглядів: 76

 

ЦУМАНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ВОСЬМЕ  СКЛИКАННЯ

   ПРОЄКТ

                                                       РІШЕННЯ                             

 

 

 

Про передачу в оренду земельної  ділянки  сільськогосподарського призначення  Гламазді  Ларисі  Володимирівні  за межами с. Карпилівка

 

Керуючись п. 34 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст. 12, 83, п. 27, 28, Розділу Х «Перехідні положення» Земельного кодексу України, Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо створення умов для забезпечення продовольчої безпеки в умовах воєнного стану» від 24.03.2022року, селищна рада

                                             ВИРІШИЛА:

 

1.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (КВЦПЗ – А.01.01) площею - 0,6876га  за межами с.Карпилівка на території  Цуманської селищної ради Луцького району Волинської області.

2. Передати в оренду Гламазді  Ларисі  Володимирівні    земельну ділянку комунальної власності площею - 0,6876га    із цільовим призначенням для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (КВЦПЗ – А.01.01), які розташовані  за межами с. Карпилівка, Цуманської селищної ради Луцького району, Волинської області, встановивши наступні умови:

2.1. термін оренди – 11 місяців.

2.2. розмір орендної плати – % (  відсотків) від нормативної грошової оцінки земельної ділянки, що визначається від середньої нормативної грошової оцінки одиниці площі ріллі по області.

3. Доручити Цуманському селищному голові Дорошуку Анатолію Васильовичу укласти в електронній формі та засвідчити кваліфікованими електронними підписами орендаря і орендодавця договір оренди на земельну ділянку, які надаються в оренду на умовах даного рішення.

4. Зобов’язати   Гламазду  Ларису  Володимирівну    дотримуватися прав і обов’язків землекористувача та обмеження прав на землю відповідно до чинного земельного законодавства.

5. Виконавчому комітету Цуманської селищної ради здійснити необхідні дії щодо державної реєстрації договору оренди земельної ділянки, яка надається на умовах даного рішення. 

6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам`яток, історичного середовища та благоустрою (голова комісії – Януль Н.В.)

 

 

Селищний голова                                                   Анатолій ДОРОШУК

Демчук        

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь