A A A K K K
для людей із порушенням зору
Цуманська громада
Волинська область, Луцький район

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної машинобудівної та іншої

Дата: 31.10.2022 15:33
Кількість переглядів: 70

Фото без опису

ЦУМАНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА                   

ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ

 

ПРОЄКТ РІШЕННЯ

 

 

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної машинобудівної та іншої промисловості гр. Денисюк Ніні Володимирівні

 

Відповідно до ст.ст. 12, 79-1, 93, 120, 122, 186 Земельного кодексу України, ст.ст. 25, 50 Закону України «Про землеустрій», ст.ст. 4, 15, 24 Закону України  «Про оренду землі»,керуючись п. 34 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», селищна рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості  (код КВЦПЗ - 11.02), площею 0,2346 га кадастровий номер 0721855700:03:000:0356, яка розташована в с.Кадище, вул. 40-років Перемоги, 40А, Луцького району Волинської області.

2. Виконавчому комітету Цуманської селищної ради вчинити необхідні дії щодо державної реєстрації комунальної власності на земельну ділянку площею 0,2346 га, кадастровий номер 0721855700:03:000:0356 для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості  (код КВЦПЗ - 11.02), яка розташована в с.Кадище, вул. 40-років Перемоги, 40А, Луцького району Волинської області.

3. Передати в оренду громадянці Денисюк Ніні Володимирівні  терміном на _____ років земельну ділянку із цільовим призначенням для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості, площею 0,2346 га (кадастровий номер 0721855700:03:000:0356), яка розташована в с.Кадище, вул. 40-років Перемоги, 40А, Луцького району Волинської області.

4. Встановити орендну плату за надану в користування земельну ділянку в розмірі _____ відсотків від нормативної грошової оцінки земельної ділянки.

5. Доручити Цуманському селищному голові Дорошуку Анатолію Васильовичу підписати з громадянкою Денисюк Ніною Володимирівною договір оренди землі на земельну ділянку, яка надається на умовах даного рішення.

6. Зобов’язати громадянку Денисюк Ніну Володимирівну зареєструвати речове право оренди відповідно до норм чинного законодавства, дотримуватися вимог статей 95, 96, 112, 113 Земельного кодексу України щодо прав і обов’язків землекористувачів та обмеження прав на землю.

7. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою (голова комісії – Януль Н.В.).

 

 

 

 Селищний голова                                                                  Анатолій ДОРОШУК

Арендарчук                           


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь