A A A K K K
для людей із порушенням зору
Цуманська громада
Волинська область, Луцький район

Про звіт заступника селищного голови Цуманської селищної ради

Дата: 09.12.2022 15:56
Кількість переглядів: 152

Фото без опису

Додаток №__

до рішення Цуманської селищної ради

№____ від «____»__________________

 

Звіт заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів

Арендарчука Павла Віталійовича

за період роботи з 01.01.2021р. до 01.12.2022р.

 

У своїй діяльності я, як заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів, керуюсь Конституцією України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про службу в органах місцевого самоврядування», «Про запобігання корупції», актами Президента України та Кабінету Міністрів України, актами та рішеннями органів місцевого самоврядування, розпорядженнями селищного голови та посадовою інструкцією.

Відповідно до розподілу обов’язків як заступник селищного голови Цуманської селищної ради координую, спрямовую та контролюю роботу: відділу бухгалтерського обліку, відділу фінансів, відділу землевпорядкування, комунальної власності та екології, КП «Цуманське ВУЖКГ». За посадою входжу до складу виконавчого комітету Цуманської селищної ради.

За звітний період роботи під моїм керівництвом були розроблені такі програми:

  • Програма розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою на території  Цуманської селищної ради на 2021-2022 роки;
  • Програма «Сільський автобус»;
  • Програма підтримки КП «Цуманське ВУЖКГ»;
  • Програма підтримки підрозділів ЗСУ, ТРО ЗСУ та добровольчого формування територіальної громади Цуманської селищної ради на 2022 рік.

Розроблено Положення про комісію ТЕБ та НС.

Разом з працівниками ДСНС, Держпродспоживслужби проведено обстеження та включено до переліку найпростіших укриттів, укриття, які перебувають на балансі закладів освіти Цуманської селищної ради.

Брав участь, як головуючий, у засіданнях комісії з питань прав захисту дітей: проведено 7 засідань та розглянуто 21 питання.

Брав участь у засіданнях адміністративної комісії.

Брав участь у 12 засіданнях постійно діючої комісії селищної ради з питань з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам'яток, історичного середовища та благоустрою, де було розглянуто 1209 питань.

Брав участь у 15 громадських слуханнях.

Розроблено 27 проектів розпоряджень селищного голови з основної діяльності (про початок/завершення опалювального сезону, про списання паливно-мастильних матеріалів, для реєстрації шкільних автобусів, про затвердження проектно-кошторисної документації тощо).

Розробляв технічні завдання для публічних закупівель товарів, робіт та послуг – 32 закупівлі (тверде паливо, шкільні автобуси, ремонтні роботи/послуги, закупівлі ПММ, послуги з влаштування локальної мережі, твердопаливних котлів тощо і т.д.). Також здійснював пошуки постачальників товарів, виконавців робіт послуг на допорогові суми (господарські товари, запчастини, будівельні матеріали, сантехніка, ремонтні роботи/послуги).

Надано понад 90 відповідей на листи органів державної влади, місцевого самоврядування, підприємств, установ, організацій та громадян.

Було підготовлено близько 200 різних листів (звернень, запитів, клопотань) до органів державної влади, місцевого самоврядування, підприємств, установ, організацій.

Мною було проведено роботу із підприємцями та підприємствами – заготівельниками другорядних лісових ресурсів, внаслідок чого збільшились надходження до місцевого бюджету (у 2021 році – 12 800 грн, у 2022 році – 115 542 грн).

Проведено перемовини з представниками Інтернет-провайдера «Мережа Ланет», за результатами яких було досягнуто домовленості про підключення с. Скреготівка до мережі Інтернет без фінансової участі селищної ради.

Забезпечено підключення нової будівлі Башликівського ліцею до мережі електропостачання.

Було проведено обстеження зелених насаджень, які підлягають знесенню, у населених пунктах громади.

Здійснюю особистий прийом громадян, виконую обов’язки згідно посадової інструкції та розподілу посадових обов’язків.

Наостанок хочу наголосити, що всі позитивні зміни у нашій громаді відбулися і відбуватимуться лише за співпраці виконавчого апарату, депутатського корпусу та виконавчого комітету.

З повагою,

заступник селищного голови

з питань діяльності виконавчих органів

Арендарчук Павло Віталійович

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь