Цуманська громада
Волинська область, Луцький район

Новини та події

Дата: від до Скинути

Визволення Волині

Визволення Волині

     В цей день 21 липня 1944 року Волинська область була   повністю визволена від нацистських загарбників. Це сталося в   результаті Ковельської операції, що тривала більше чотирьох   місяців і забрала тисячі життів воїнів визволителів. Як наслідок   Волинська область назавжди очистилась від нацизму.   Представники Цуманської селищної ради поклали квіти до   пам'ятника Невідомому Солдату, вшанували пам'ять полеглих   захисників Вітчизни. Вічна подяка та шана всім хто визволяв   Волинь та Україну.

14:41 21.07.2020

Цуманська громада отримала гуманітарну допомогу для боротьби з коронавірусом від Міжнародного благодійного фонду “Карітас Україна”.

Цуманська громада отримала гуманітарну допомогу для боротьби з коронавірусом від Міжнародного благодійного фонду “Карітас Україна”.

Цуманська громада отримала гуманітарну допомогу для боротьби з коронавірусом від Міжнародного благодійного фонду “Карітас Україна”. У травні цього року Цуманська селищна рада подала заявку на участь у благодійному проєкті "Підтримка об’єднаних територіальних громад у боротьбі з пандемією COVID-19", який в Україні реалізує Міжнародний благодійний фонд "Карітас України" за підтримки Програми ULEAD з Європою / ULEAD with Europe 

14:31 12.06.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь