A A A K K K
для людей із порушенням зору
Цуманська громада
Волинська область, Луцький район

Новини та події

Дата: від до Скинути

Цуманська ОТГ взяла участь у святковому ярмарку!

Цуманська ОТГ взяла участь у святковому ярмарку!

Цуманська ОТГ взяла участь у святковому ярмарку на умовах завершення цьогорічного проекту «Використання польського досвіду для підтримки розвитку агротуристичних послуг у Волинській області».

20:29 21.12.2019

IV фестиваль повстанської пісні "Криївка Перця"

IV фестиваль повстанської пісні "Криївка Перця"

У недіою 15 вересня 2019 року відбувся IV фестиваль повстанської пісні «Криївка Перця", мета якого – вшанування всіх воїнів-захисників України, які воювали та воюють за її незалежність. 

23:17 15.09.2019

ЗАВАДИЛИ ЕКОЛОГІЧНІЙ КАТАСТРОФІ

ЗАВАДИЛИ ЕКОЛОГІЧНІЙ КАТАСТРОФІ

Дбають на Цуманщині й про екологію. З допомогою обласного бюджету та в співфінансуванні громади замінили обладнання на 2-ох каналізаційно-насосних станціях системи каналізації та водовідведення. Зараз на етапі закінчення капітального ремонту очисних споруд.  З обласної казни було залучено 2 млн грн. Юрій Ройко пояснює, що йдеться про екологічну безпеку цілого регіону - каналізаційні стоки після очищення скидаються в річку Путилівку, яка протікає через територію НПП "Цуманська пуща" та поблизу оздоровниць "Пролісок", "Червона калина" та "Сосновий бір". Оновлена система забезпечить вихід чистих стоків технічної води з Цуманської каналізації до річки. Щоправда, роботи ще не завершені і потребують додаткового фінансування. "Попередньо проведені роботи нічого не варті, без очисних споруд, де потрібно відновити систему біологічної та фізичної очистки", - розповів Юрій Ройко.  До слова, кошти на очисні споруди в Цумані виділялися не тільки з регіональної програми "Екологія 16-20", а й з державної програми "Питна вода". Голова ОТГ Анатолій Дорошук запевняє, що кошти програм вдалося залучити завдяки тому, що всі проектно-кошторисні документи та обгрунтування були підготовлені вчасно та грамотно. Прес-служба Волиньради

10:14 15.08.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь