A A A K K K
для людей із порушенням зору
Цуманська громада
Волинська область, Луцький район

Оголошення

Інформація про вивіз сміття

                Кожен із нас хоче жити в чистих, охайних оселях, гарному та затишному місті. І коли про свій власний дім ми дбаємо, впорядковуємо його, та часто про порядок на вулицях, парках, лісах не задумуємося. Нам здається, що це не наша справа, а справа органів влади. Однак, така думка є хибною. Кожен із нас є громадянином, а отже, має виконувати свій конституційний обов’язок – дотримуватися законів України. І, зокрема, одним із таких є ЗУ «Про відходи», стаття 35-1 якого ставить вимоги щодо поводження з побутовими відходами.

10:21 13.12.2018

Проведення громадських обговорень

Цуманська селищна рада повідомляє про проведення громадських обговорень «Детального плану території земельної ділянки на вулиці Лісна в смт. Цумань Ківерцівського району Волинської області».

11:19 19.11.2018

Про проведення публічних обговорення

Цуманська селищна рада повідомляє про проведення громадських обговорень «Детального плану території житлового будинку в смт. Цумань Ківерцівського району Волинської області».

08:54 02.11.2018

Громадські обговорення

Цуманська селищна рада повідомляє про проведення громадських обговорень «Детального плану території в смт. Цумань Ківерцівського району Волинської області».

10:37 23.10.2018

проведення громадських обговорень «Детального плану території житлового будинку в смт. Цумань Ківерцівського району Волинської області».

Цуманська селищна рада повідомляє про проведення громадських обговорень «Детального плану території житлового будинку в смт. Цумань Ківерцівського району Волинської області».

10:02 22.10.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь